Facebook Pixel Αργύρης Γιαννίκης - Πέτρος Μάνταλος: Νέο "χουνέρι" σε Μάνταλο - Μετά την… κατσάδα, το "χοντραίνει" ο Γιαννίκης - Τα πάνω κάτω στην ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-21 10:10:00

Νέο "χουνέρι" σε Μάνταλο - Μετά την… κατσάδα, το "χοντραίνει" ο Γιαννίκης - Τα πάνω κάτω στην ΑΕΚ

του Γιώργου Θεοδωράκη
Νέο "χουνέρι" σε Μάνταλο - Μετά την… κατσάδα, το "χοντραίνει" ο Γιαννίκης - Τα πάνω κάτω στην ΑΕΚ

Τα... καμπανάκια για τον αρχηγό και γιατί ζορίζει πολύ η κατάσταση. Για ποιο λόγο το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα αναμένεται να δημιουργήσει μεγάλα... προβλήματα στον Έλληνα άσο, ο οποίος το τελευταίο διάστημα δεν είναι σε καλή κατάσταση.

Παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες και λίγα 24ωρα μετά το... κάζο με τον Παναιτωλικό, η ΑΕΚ κατάφερε να αντιδράσει και κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, όχι μόνο στάθηκε όρθια στην Τούμπα στο ματς Κυπέλλου, αλλά άξιζε να πάρει και τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Ο Αργύρης Γιαννίκης επικράτησε στη... μάχη των πάγκων απέναντι στον Ραζβάν Λουτσέσκου και για αυτό άλλωστε εκνευρίστηκε ο Ρουμάνος προπονητής, ενώ αποδείχθηκε πως η καλύτερη του κίνηση έγινε πριν την σέντρα και αφορούσε την είσοδο του Ντάρκο Γέβτιτς στην ενδεκάδα. Ο Ελβετός άσος έπαιξε στην θέση του ως δεκάρι και ήταν εκ των κορυφαίων του αγώνα.

Στο πρώτο ημίχρονο έχει μια μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όπου με δεξί πλασέ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Πασχαλάκη, ενώ στην επανάληψη με ωραίες εμπνεύσεις βρήκε σε δύο περιπτώσεις τον Τσούμπερ με καταπληκτικές πάσες. Η ΑΕΚ γενικότερα είχε έντονο το στοιχείο της δημιουργίας ρα και σίγουρα ο Γέβτιτς ήταν βασικός λόγος γι’ αυτό. Η συνολική παρουσία του λοιπόν κρίθηκε καλή και αποτελεί... εγγύηση για τη συνέχεια.

 


Ο Γιαννίκης είναι πλέον «υποχρεωμένος» να του δώσει συνεχόμενα παιχνίδια, σε αντίθεση με ό,τι γινόταν μέχρι τώρα, καθώς η εμφάνισή του Γέβτιτς στην Τούμπα αναμένεται να τον καθιερώσει στο αρχικό σχήμα στα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν, δημιουργώντας μία καραμπόλα. Η παρουσία του Ελβετού στο αρχικό πλάνο θα αφήσει πλέον εκτός πλάνων τον Πέτρο Μάνταλο, καθώς είναι ξεκάθαρο πως οι δυο τους δεν χωράνε μαζί στην ενδεκάδα. Ο κόουτς το δοκίμασε, απέτυχε και προχωράει με έναν εκ των δύο στο βασικό σχήμα.

Από εδώ και πέρα λοιπόν, ο Γέβτιτς παίρνει φανέλα βασικού και στέλνει στον πάγκο τον Μάνταλο. Ο Έλληνας άσος άλλωστε ήταν ντεφορμέ το τελευταίο διάστημα, ήταν ο κύριος υπαίτιος στις τελευταίες ήττες της Ένωσης, ενώ μετά τον Παναιτωλικό είχε βρεθεί στο... στόχαστρο του Γιαννίκη (του τα… έχωσε στην προπόνηση για τα λάθη του), του Τύπου και των οπαδών!

Έτσι λοιπόν, ο Ελβετός αποτελεί την πρώτη... εσωτερική μεταγραφή για την ΑΕΚ, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη που έπαιζε ελάχιστα μέχρι τώρα, ενώ οι Κιτρινόμαυροι τρέχουν τις τελευταίες ώρες για να κλείσουν τον χαφ που χρειάζονται. Το sportdog.gr σας ενημέρωσε πως ο Ντανίλο Μπαρμπόσα παραμένει ψηλά στη μεταγραφική λίστα, ενώ εξετάζονται κι άλλες δύο περιπτώσεις.

 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρελάθηκε" ο Μελισσανίδης μετά τον ΠΑΟΚ - Φέρνει Λάτιν χαφάρα - Δώρο σε Γιαννίκη την... καψούρα! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags