Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ζοσέ Μπότο: Ανακοινώνει μεταγραφή ο ΠΑΟΚ - Αυτός είναι ο... εκλεκτός του Μπότο - Τεράστια επιβεβαίωση sportdog
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-21 14:21:00

Ανακοινώνει μεταγραφή ο ΠΑΟΚ - Αυτός είναι ο... εκλεκτός του Μπότο - Τεράστια επιβεβαίωση sportdog!

Sportdog Team
Ανακοινώνει μεταγραφή ο ΠΑΟΚ - Αυτός είναι ο... εκλεκτός του Μπότο - Τεράστια επιβεβαίωση sportdog!

Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και σύμφωνα με όσα γράφουν στην Πορτογαλία, άμεσα θα γίνει και το ταξίδι για την Ελλάδα

Για οριστικό «deal» ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Μορεϊρένσε μιλούν οι Πορτογάλοι, με τον Δικέφαλο να κάνει δικό του τον Φιλίπε Σοάρες.

Πρόκειται για τον μέσο από την Πορτογαλία, το όνομα του οποίου διαβάσατε πρώτοι και αποκλειστικά στο ρεπορτάζ του Ευάγγελου Μίχου στο Sportdog.gr την προηγούμενη εβδομάδα!

Πιο συγκεκριμένα, η «Maisfutebol» αναφέρει πως οι δύο ομάδες συμφώνησαν για τον 23χρονο Πορτογάλο χαφ , ο οποίος θα είναι η δεύτερη μεταγραφή του Ζοσέ Μπότο στον ΠΑΟΚ.

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, η μεταγραφή θεωρείτε κλεισμένη και μένει να διευθετηθούν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες προκειμένου ο παίκτης να ντυθεί στα ασπρόμαυρα.

 

Σύμφωνα με τα όσα σημειώνουν και οι Πορτογάλοι: «Ο Σοάρες έκλεισε στον ΠΑΟΚ», υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων πως αποχωρεί από τη Μορεϊρένσε και υπογράφει στον ΠΑΟΚ καθώς η συμφωνία έχει κλειδώσει ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές και αναμένεται σύντομα να αποσαφηνιστούν οι λεπτομέρειες της μεταγραφής.

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags