Facebook Pixel Ολυμπιακός: Νέο... χτύπημα για Ολυμπιακό - Φορ που τρελαίνει την Ευρώπη - "Έχασε" ταλεντάρα από Σάλτσμπουργκ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-22 10:05:00

Νέο... χτύπημα για Ολυμπιακό - Φορ που τρελαίνει την Ευρώπη - "Έχασε" ταλεντάρα από Σάλτσμπουργκ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Νέο... χτύπημα για Ολυμπιακό - Φορ που τρελαίνει την Ευρώπη - "Έχασε" ταλεντάρα από Σάλτσμπουργκ!

Οι Πειραιώτες δίνουν μάχη για έναν παίκτη που κάνει τεράστιο γκελ ήδη! Ποιος είναι ο 17χρονος που παίζει Κόπα Άφρικα και έχουν πολύ ψηλά στη λίστα τους, γιατί η περίπτωσή του είναι εξαιρετικά δύσκολη και ποιον χαφ έχασαν μέσα από τα χέρια τους.

Ολυμπιακός: Για ακόμα φορά οι Ερυθρόλευκοι δείχνουν ότι έχουν βάλει σαν στόχο να αποκτήσουν νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να τους ενισχύσουν τόσο άμεσα όσο και στο μέλλον, καθώς οι άνθρωποι της ΠΑΕ δεν έμειναν μόνο στους Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά, αφού ήδη ο Φατινγκά είναι παίκτης της ομάδας και επίσημα. Παράλληλα ένα βήμα πριν του Ρέντη είναι και ο Ντιμπί Κεϊτά.

Ο 18χρονος Ισπανός, με καταγωγή από το Μάλι, της Ρεάλ Μαδρίτης, αγωνίζεται σαν αριστερός εξτρέμ και είναι προϊόν της Βασίλισσας, έχοντας μέχρι στιγμής συμμετοχές μόνο με τις μικρές ομάδες των Μερένχες και σίγουρα θα δώσει βοήθειες αρχικά στην δεύτερη ομάδα των Ερυθρολεύκων με τα μάτια του Πέδρου Μαρτίνς να είναι στραμμένα σίγουρα πάνω του. Το ίδιο βέβαια θα ισχύει και για τον Ζουμανά Μπαγκμπεμά της Παρί. Ο 18χρονος μέσος από την Ακτή Ελεφαντοστού, που έχει και γαλλικό διαβατήριο, είχε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι με τους Παριζιάνους και σίγουρα θα τσεκαριστεί από τους ανθρώπους της δεύτερης ομάδας των Πειραιωτών χωρίς κανένας να αποκλείει τίποτα. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε και πως ο Αγκιμπού ήρθε στο Λιμάνι σαν παίκτης του Ολυμπιακού Β' και έχει γίνει αναντικατάστατο γρανάζι της μηχανής του Μαρτίνς.

Βέβαια οι άνθρωποι των Ερυθρολεύκων είχαν και άλλα ονόματα στην λίστα τους. Εδώ και αρκετούς μήνες είχαν τσεκαριστεί και ήταν στην κορυφή δύο νεαροί παίκτης της ΑΣΕΚ Μιμόζα που αγωνίζεται στην Ακτή Ελεφαντοστού. Ο πρώτος ήταν 18χρονος Ουμάρ Ντιακιτέ που παίζει σαν κεντρικός χαφ και κοστολογείται στο transfermarkt στις 400.000 ευρώ. Ο νεαρός Αφρικανός μέτρησε φέτος 6 συμμετοχές με την ομάδα του, όλες σαν βασικός, παίζοντας σε τέσσερα παιχνίδια για το Champions League της Αφρικής και σε δύο του πρωταθλήματος έχοντας παράλληλα και δύο γκολ, κάτι που έκανε την Σάλτσμπουργκ να τον αποκτήσει και να τον δώσει δανεικό μέχρι το καλοκαίρι στην Λίφερινγκ.

Την ίδια στιγμή τα… Ερυθρόλευκα μάτια είχαν πιάσει και τον Καρίμ Κονατέ. Ο 17χρονος παίζει σαν επιθετικός και έχει πραγματικά τρελάνει κόσμο μιας και έχει σε έξι παιχνίδια σκοράρει ισάριθμες φορές, με την αξία του στο transfermarkt να είναι στις 800.000 ευρώ. Για να καταλάβουμε για τι… διαμάντι μιλάμε αρκεί να αναφέρουμε ότι σε τόσο νεαρή ηλικία έχει παίξει δύο φορές με την εθνική ομάδα της Ακτής Ελεφαντοστού, στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου για το Κατάρ, στους αγώνες με Μοζαμβίκη και Μαλάουι, ενώ είναι στην αποστολή και του Κόπα Άφρικα.

Βέβαια η συγκεκριμένη περίπτωση είναι αρκετά δύσκολη για τον Ολυμπιακό, μιας και ακούγεται έντονα ότι και πάλι η Σάλτσμπουργκ είναι πολύ κοντά στο να τον αποκτήσει. Το βασικό όμως είναι πως οι Πειραιώτες δείχνουν να έχουν τις σωστές πληροφορίες και τους κατάλληλους ανθρώπους στην αφρικανική ήπειρο και είναι θέμα… χρόνου να γίνει κάποιο τεράστιο μπαμ ξανά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Καμπανάκι" σε Μαρτίνς… λόγω ΠΑΟΚ - Διαπραγματεύσεις με κορυφαίο σύλλογο - Αριστερό μπακ έκπληξη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags