Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Καμπανάκι" σε Μαρτίνς… λόγω ΠΑΟΚ - Διαπραγματεύσεις με κορυφαίο σύλλογο - Βρήκε αριστερό μπακ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-21 22:11:00

"Καμπανάκι" σε Μαρτίνς… λόγω ΠΑΟΚ - Διαπραγματεύσεις με κορυφαίο σύλλογο - Αριστερό μπακ έκπληξη!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Καμπανάκι" σε Μαρτίνς… λόγω ΠΑΟΚ - Διαπραγματεύσεις με κορυφαίο σύλλογο - Αριστερό μπακ έκπληξη!

Ανακοινώνει τρεις μεταγραφές και δύο αποχωρήσεις τα επόμενα 24ωρα! Στο Λιμάνι υπάρχει προβληματισμός για την εικόνα της ομάδας, αλλά προχωρημένες συζητήσεις για τις τελευταίες προσθήκες του Ιανουαρίου. Η εβδομάδα... φωτιά που έρχεται, ποιοι έρχονται, ποιοι αναβαθμίστηκαν και ποιοι φεύγουν.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει ξεκινήσει με ιδανικό τρόπο το 2022, με τα πρόσφατα αποτελέσματα και τις εμφανίσεις του να έχουν προκαλέσει έντονο προβληματισμό. Οι ισοπαλίες χωρίς τέρματα με Απόλλωνα και Παναθηναϊκό για το Πρωτάθλημα έδειξαν ότι κάτι πάει στραβά, για να ακολουθήσει η ήττα (2-1) από τον Παναιτωλικό στο Κύπελλο.

Αν και βρισκόμαστε εν μέσω μεταγραφικής περιόδου, η πρόσφατη σύσκεψη κορυφής που πραγματοποιήθηκε στους Πειραιώτες δεν επικεντρώθηκε τόσο στο μεταγραφικό πλάνο όσο στις άσχημες εμφανίσεις του Ολυμπιακού. Οι Ερυθρόλευκοι βλέπουν ότι η ομάδα... δεν τραβάει, εντοπίζουν πολύ μεγάλη "κοιλιά" στην απόδοσή της και προσπαθούν να βρουν τόσο τα αίτια της αγωνιστικής πτώσης όσο και τις πιθανές λύσεις.

Γι’ αυτό και όλοι στην ομάδα θεωρούν πλέον πολύ σημαντικό το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τη νίκη μονόδρομο, καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Τόσο ψυχολογικό, αφού δεν θα έχουν νίκη σε τέσσερα συνεχόμενα ματς όσο και βαθμολογικό, αφού ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και κανείς στο Λιμάνι δεν θέλει να… βάλει ξανά στο «παιχνίδι» του τίτλου τον ανεβασμένο εσχάτως Δικέφαλο.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν τρέχουν παράλληλα οι μεταγραφικές υποθέσεις, αφού είναι αρκετά τα ανοικτά μέτωπα. Στην επικαιρότητα του Ολυμπιακού παίζει πλέον έντονα η αναζήτηση ενός σέντερ φορ λόγω των τελευταίων εξελίξεων με τον Τικίνιο, για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από Τουρκία. Το όνομα του Εράν Ζάχαβι ξεχωρίζει, αφού ο Ισραηλινός είναι επιθετικός εγνωσμένης αξίας και πέρυσι λίγο έλειψε να αποκλείσει... μόνος του τον Ολυμπιακό στο Europa League.

Παράλληλα, οι Πειραιώτες αναμένουν τις εξελίξεις για τον Ζοάο Καρβάλιο της Νότιγχαμ Φόρεστ, ενώ συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τον ταλαντούχο ΝτιΜπί Κεϊτά. Αναζητείται η "χρυσή τομή" με τους Μαδριλένους, οι οποίοι επιθυμούν να μπει στη συμφωνία ποσοστό μεταπώλησης 20% για τον παίκτη.

Ανοικτό παραμένει και το ζήτημα της απόκτησης αριστερού μπακ, αν και δεν αποκλείεται η θέση να καλυφθεί τελικά εκ των έσω, μετά την απόρριψη του Βασίλη Ζαγαρίτη. Ο Πέδρο Μαρτίνς υπολογίζει στον Μίχαλ Καρμπόβνικ, που αναμένεται να πάρει περισσότερες ευκαιρίες στη συνέχεια, ενώ υπάρχει και ο ταλαντούχος Φώτης Κίτσος (φωτό), που κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό Β'.

Μην ξεχνάμε και το ζήτημα των εκκαθαρίσεων στην ομάδα, καθώς τρέχουν οι υποθέσεις των Ρούμπεν Σεμέδο και Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς. Στόχος είναι οι υποθέσεις των δύο κεντρικών αμυντικών να ολοκληρωθούν όσο πιο σύντομα γίνεται, με τον πρώτο να παραμένει βασικός στόχος της Πόρτο και τον δεύτερο -πιθανότατα- να αποχωρεί με τη μορφή δανεισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η τεράστια πρόταση που έχει στα χέρια του ο Ελ Αραμπί- Ζητάει...τρελά λεφτά από Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags