Facebook Pixel Ολυμπιακός: Θα "τρελαθεί" με τα νέα ο Μαρτίνς - Όλο και πιο κοντά η μεγάλη επιστροφή στον Ολυμπιακό! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-23 00:05:00

Θα "τρελαθεί" με τα νέα ο Μαρτίνς - Όλο και πιο κοντά η μεγάλη επιστροφή στον Ολυμπιακό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Θα "τρελαθεί" με τα νέα ο Μαρτίνς - Όλο και πιο κοντά η μεγάλη επιστροφή στον Ολυμπιακό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλύτερα μαντάτα δεν θα μπορούσε να ζητήσει ο Πορτογάλος προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας, που ανυπομονεί για την επιστροφή κορυφαίου ποδοσφαιριστή στην ομάδα.

Ολυμπιακός: Ο Κώστας Φορτούνης "φουλάρει" για την πολυαναμενόμενη επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού!

Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, έχει φτάσει η στιγμή που ο διεθνής άσος θα ενταχθεί ξανά στις προπονήσεις της ομάδας μετά τον σοβαρό τραυματισμό του (υπέστη ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο τον περασμένο Ιούνιο).

Όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, ο "Φόρτου" θα μπει ξανά στις προπονήσεις του Ολυμπιακού μέσα στην αρχόμενη εβδομάδα, ενώ δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί ακόμα και τη Δευτέρα (24/1).

Συνεπώς, το πρώτο βήμα για τη μεγάλη επιστροφή του Έλληνα άσου είναι έτοιμο να γίνει, και από εκεί και πέρα ο Φορτούνης θα αρχίσει να μετρά αντίστροφα για την συμμετοχή του σε αγώνα.

Πάντως, στον Ολυμπιακό θα πάρουν όλα τα απαραίτητα μέτρα και δεν θα βιαστούν, με δεδομένο ότι ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται ήδη εξίμιση μήνες εκτός δράσης και δεν είναι η πρώτη φορά που καλείται να επανέλθει από σοβαρό τραυματισμό. Θα χρειαστεί τουλάχιστον τρεις εβδομάδες προπονήσεων μέχρι να κριθεί ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Ερυθρολεύκων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο... χτύπημα για Ολυμπιακό - Φορ που τρελαίνει την Ευρώπη - "Έχασε" ταλεντάρα από Σάλτσμπουργκ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags