Facebook Pixel ΑΕΚ: "Κόκκινη κάρτα" Γιαννίκη σε ξένο άσο - Πολλά νεύρα στα αποδυτήρια - Του δείχνει την έξοδο!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-23 12:30:00

"Κόκκινη κάρτα" Γιαννίκη σε ξένο άσο της ΑΕΚ - Πολλά νεύρα στα αποδυτήρια - Του δείχνει την έξοδο!

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Κόκκινη κάρτα" Γιαννίκη σε ξένο άσο της ΑΕΚ - Πολλά νεύρα στα αποδυτήρια - Του δείχνει την έξοδο!

Πολύ δύσκολα θα παραμείνει, παρότι υπάρχει σχετική συμφωνία! Ο προπονητής είναι πολύ προβληματισμένος με την αγωνιστική του εικόνα, ενώ το τελευταία διάστημα υπάρχει... ανησυχία και για τις αντιδράσεις του. Γιατί δεν θα συνεχίσει στην Ένωση και τι ζητάει ο κόουτς;

ΑΕΚ: Εκτός από τα θέματα σχετικά με την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν να λύσουν και τους… γρίφους των ανανεώσεων.

Στην Ένωση αυτή τη στιγμή εκτός από τους δύο δανεικούς, Γέφτιτς και Τσούμπερ, που η συνεργασία τους με τους Κιτρινόμαυρους λήγει το καλοκαίρι, αλλά είναι στο χέρι της ΠΑΕ αν θα πληρώσει τις ρήτρες τους και θα τους κρατήσει, τα συμβόλαια δύο παικτών ακόμα είναι αυτά που ολοκληρώνονται το καλοκαίρι.

Πρόκειται για αυτά των Αντρέ Σιμόες και του Γεβγέν Σάκχοφ. Και μπορεί ο Πορτογάλος παρά τα 32 χρόνια του να συνεχίζει να είναι από τους πιο σημαντικούς παίκτες της ομάδας, τα πράγματα όμως δεν είναι ίδια για τον Ουκρανό. Ο 31 ετών μέσος ήρθε στην ομάδα το καλοκαίρι του 2020 ως ελεύθερος από την Λέτσε όμως δεν έχει καταφέρει να πείσει. Την πρώτη του χρονιά ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ είχε 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας βρει δίχτυα 3 φορές, όλες για την Super League, ενώ είχε και μια ασίστ και παρά τα προβλήματα αποτέλεσε βασικό μέλος του κέντρου της Ένωσης.

Τα πράγματα όμως φέτος έχουν αλλάξει άρδην, μιας και οι τραυματισμοί που είχε τον έχουν φέρει πίσω στο ροτέισον, ενώ παράλληλα η ταχύτητά του συνεχίζει να προβληματίζει τον Αργύρη Γιαννίκη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα στην τρέχουσα χρονιά να μετράει 16 παρουσίες στην ενδεκάδα της ομάδας, μόλις τις τρεις σαν βασικός, έχοντας σκοράρει μια φορά απέναντι στον ΠΑΣ στα Γιάννενα. Όλα αυτά κάνουν την ανανέωση του συμβολαίου του με τους Κιτρινόμαυρους να είναι στον… αέρα παρά μάλιστα το γεγονός πως υπάρχει οψιόν ανανέωσης από πλευράς Δικεφάλου, κάτι που πιθανότατα δεν θα ενεργοποιηθεί.

Βέβαια όλο αυτό και άρνηση των ανθρώπων της Ένωσης να ανανεώσουν τη συνεργασία με τον Ουκρανό τον έχει εκνευρίσει αρκετά, μιας και ο ποδοσφαιριστής θέλει να παραμείνει στην ομάδα.

Έτσι με αυτά τα δεδομένα ο Αργύρης Γιαννίκης, αλλά και οι άνθρωποι της ΑΕΚ εκτός από την κακή αγωνιστική κατάσταση που υπάρχει τον τελευταίο καιρό έχουν να διαχειριστούν ακόμα ένα θέμα στο εσωτερικό της ομάδας, που κανείς δεν μπορεί να ξέρει πως πρόκειται να συνεχιστεί και να εξελιχθεί στο μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Μπαλάντα των 6.5 εκατ. για ΑΕΚ - Μέχρι και τρεις μεταγραφές - Αποκάλυψη... σοκ για Μπαρμπόσα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags