Facebook Pixel ΑΕΚ: Έξαλλοι με Γκορτσίλα και VAR! Δεν είδαν πέναλτι στον Μάνταλο
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-23 17:59:00

Έξαλλοι στην ΑΕΚ με Γκορτσίλα και VAR! Πέναλτι στον Μάνταλο και κόκκινη σε Κουλούρη

Sportdog Team
Έξαλλοι στην ΑΕΚ με Γκορτσίλα και VAR! Πέναλτι στον Μάνταλο και κόκκινη σε Κουλούρη

Οι κιτρινόμαυροι διαμαρτύρονται για μία φάση στον αρχηγό της ομάδας που ούτε ο διαιτητής ούτε η τεχνολογία το εξέτασαν.

ΑΕΚ: Έξαλλοι με Γκορτσίλα και VAR! Δεν είδαν πέναλτι στον Μάνταλο. Σε ένα ακόμα παιχνίδι φωνάζουν στην Ένωση για τη διαιτησία.

Παράπονα από τη διαιτησία του Γκορτσίλα αλλά και την αδράνεια του VAR έχουν στην ΑΕΚ! Η Ένωση προηγήθηκε στο 22' με γκολ του Τζαβέλλα, αλλά έψαξε για ένα γρήγορο δεύτερο γκολ, προκειμένου να κλειδώσει τη νίκη.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου διαμαρτύρονται για μία φάση του 29', όπου ο Μάνταλος έπαιξε πολύ όμορφα το 1-2 με τον Ανσαριφάρντ μέσα στην περιοχή. Ο αρχηγός της ΑΕΚ με το που έκανε το βήμα για να εφορμήσει απέναντι από τον Γιαννιώτη, φαίνεται να ανατρέπεται από τον Ντένιτς.

Αμέσως μετά η ΠΑΕ ΑΕΚ έγραψε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης  "29’ Ο Μάνταλος μπαίνει στην περιοχή, πέφτει στο έδαφος μετά από μαρκάρισμα του Ντένιτς που τον βρίσκει στο πόδι, αλλά ο Γκορτσίλας λέει «παίζετε» και το VAR δεν τον φωνάζει να δει ξανά τη φάση!"
 

 

Στο ημίχρονο υπήρχε έντονη διαμαρτυρία από τους ανθρώπους της ΑΕΚ στον Γκορτζίλα. Οι κιτρινόμαυροι διαμαρτυρήθηκαν τόσο για το πέναλτι, όσο και για κόκκινη στον Κουλούρη, ο οποίος στο τέλος του ημιχρόνου χτύπησε τον Μάνταλο.

«Πες μας τι δεν είδες! Πες μας γιατί αυτό δεν είναι κόκκινη» φώναζαν στον διαιτητή οι άνθρωποι της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags