Facebook Pixel Άρης: Τρελή γιούχα από τον κόσμο του Άρη στο Βικελίδης μετά τη Λαμία - "Ζητάμε συγγνώμη"
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-23 18:37:00

Τρελή γιούχα από τον κόσμο του Άρη στο Βικελίδης μετά τη Λαμία - "Ζητάμε συγγνώμη"

Sportdog Team
Τρελή γιούχα από τον κόσμο του Άρη στο Βικελίδης μετά τη Λαμία - "Ζητάμε συγγνώμη"

Οι Κίτρινοι για ακόμα έναν αγώνα δεν βρήκαν δίχτυα με αποτέλεσμα να συνεχίσουν το αρνητικό σερί το 2022, κάτι που έφερε αντιδράσεις από τον κόσμο της ομάδας που ήταν στο γήπεδο.

Άρης: Συνεχίζουν να είναι... άσφαιροι οι Κίτρινοι μέσα στο 2022, συμπληρώνοντας τέσσερις αγώνες, μαζί με αυτό του Κυπέλλου με την Λαμία, χωρίς να έχουν βρει δίχτυα, ενώ το πιο σοβαρό για την ομάδα του Άκη Μάντζιου είναι το γεγονός πως στην αναμέτρηση της Κυριακής (23/1) δεν σημείωσαν καμία τελική ενέργεια στο δεύτερο ημίχρονο.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα μετά το τέλος του αγώνα με την Λαμία ο κόσμος που ήταν στο γήπεδο να προχωρήσει σε έντονες αποδοκιμασίες  προς τους παίκτες και το τεχνικό τιμ στο Κλεάνθης Βικελίδης, με την αντίδραση να έρχεται σαν... φυσικό επακόλουθο της πολύ κακής εικόνας της ομάδας.

Λίγο αργότερα ο Μπρούνο Γκάμα βγήκε μπροστά και στις δηλώσεις του ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας, σημειώνοντας πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του θα δώσουν τα πάντα για να αλλάξει άμεσα η κακή εικόνα των Κίτρινων.

«Είμαστε φυσικά απογοητευμένοι. Δεν είναι αυτή η εικόνα που θέλουμε να έχουμε. Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια. Στο δεύτερο μάς βγήκε μια πίεση να κερδίσουμε, αλλά μας μπλόκαρε η Λαμία.

Αισθανόμαστε ότι κάθε παιχνίδι είναι έτσι. Αλλά αυτήν την περίοδο που δεν έχουμε και θετικά αποτελέσματα, το νιώθουμε ακόμη περισσότερο. Είναι πράγματι μια δύσκολη περίοδος. Όλοι οι παίκτες θέλουμε να κερδίσουμε, όλοι μάχονται, αλλά αυτήν την περίοδο δεν έχουμε τον τρόπο, δεν μπορούμε να σκοράρουμε εύκολα. Όλοι μαζί πρέπει να δουλέψουμε για να το αλλάξουμε αυτό».

Για το τι φταίει και ο Άρης δεν βρίσκει δίχτυα: «Είναι δύσκολο να πεις γιατί ή να βρεις μόνο ένα πράγμα. Προσπαθήσαμε και στο προηγούμενο και στο σημερινό παιχνίδι και είχαμε καλές ευκαιρίες κυρίως στα πρώτα ημίχρονα. Έχουμε τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς γκολ, μέσα στο 2022, και είναι πολύ δύσκολο για εμάς. Πρέπει να δουλέψουμε όλοι, όπως κάνουμε στις προπονήσεις, για να διορθώσουμε την κατάσταση».

Για το τι έχει να πει στον κόσμο: «Πρώτα απ' όλα πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη γιατί αυτή η κατάσταση δεν αρμόζει στον Άρη. Αλλά θα δώσουμε τα πάντα, όλοι μαζί, για να το αλλάξουμε αυτό. Από την Τετάρτη θέλουμε να το αλλάξουμε, να προκριθούμε στο Κύπελλο, να αλλάξουμε την κατάσταση και να τα πηγαίνουμε καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια», είπε ο Μπρούνο Γκάμα μετά το Άρης - Λαμία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags