Facebook Pixel ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: "Δύσκολα να πάρει πέναλτι με ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ - Αμφισβητούμενο στο Βόλο - Σε πίεση ο Λουτσέσκου..."
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-24 17:01:00

"Δύσκολα να πάρει πέναλτι με ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ - Αμφισβητούμενο στο Βόλο - Σε πίεση ο Λουτσέσκου..."

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Δύσκολα να πάρει πέναλτι με ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ - Αμφισβητούμενο στο Βόλο - Σε πίεση ο Λουτσέσκου..."

"Φωνάζουν για τη διαιτησία, ώστε να προλάβουν για τα επόμενα ματς"! Ο Σάκης Τσιώλης στο Sportdog για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου ΑΕΚ-ΠΑΟΚ μετά το 0-0 της Τούμπας. Γιατί ο Ρουμάνος έκανε μειωτικές δηλώσεις για την Ένωση...

Την άποψη, ότι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα δώσουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον στον επαναληπτικό των προμητελικών του Κυπέλλου, επειδή προέρχονται από θετική παρουσία τη 19η αγωνιστική, εξέφρασε ο Σάκης Τσιώλης. Ο έμπειρος τεχνικός σχολίασε στο Sportdog πως είδε τις δύο ομάδες σε Περιστέρι και Βόλο και απάντησε ζητήματα διαιτησίας.

«Φωνάζουν για να προλάβουν κάτι», υποστήριξε για το πέναλτι για το οποίο διαμαρτύρεται η Ένωση. «Δεν είναι το πρώτο αμφισβητούμενο που έχει πάρει φέτος ο ΠΑΟΚ», πρόσθεσε για τη φάση στο Πανθεσσαλικό.

Παράλληλα σχολίασε τις δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το 0-0 της Τούμπας, έδωσε προβάδισμα στην ΑΕΚ για τη ρεβάνς. Αν προηγηθεί ο ΠΑΟΚ όμως, θεωρεί ότι, τα πράγματα θα είναι πολύ δυσκολότερα για τους κιτρινόμαυρους.

Διαβάστε όσα μας είπε στη συνέντευξη που ακολουθεί:

Κόουτς, πώς σου φάνηκαν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ τη 19η αγωνιστική, λίγες ημέρες πριν τον επαναληπτικό των προημιτελικών του Κυπέλλου, μεταξύ των δύο ομάδων;

«Αυτή η αγωνιστική ήταν θετική για τις ομάδες. Ο ΠΑΟΚ έδειξε πολύ καλή αγωνιστική συμπεριφορά, με εκμετάλλευση του κενού χώρου, συνοχή των γραμμών. Ήταν μια πολύ διαφορετική ομάδα κάτι που κάνει περισσότερο ενδιαφέρον το παιχνίδι της ρεβάνς με την ΑΕΚ, η οποία δείχνει, ότι αρχίζει και συνέρχεται. Το ματς με τον Ατρόμητο ήταν χωρίς αύριο για την Ένωση. Στάθηκε πολύ καλά. Έκανε ισορροπημένο παιχνίδι, περιόρισε τα λάθη και πήρε σημαντική νίκη».

Η ΑΕΚ φωνάζει για ένα πέναλτι στον Μάνταλο στο Περιστέρι. Ποιά είναι η άποψή σας;

«Δεν πρέπει να “καίμε” έτσι το VAR, ότι έχει κάνει λάθος. Από εκεί και πέρα οι φωνές συνήθως υπάρχουν για να προλάβουν κάτι άλλο που έρχεται».

Ίσως επειδή ο ΠΑΟΚ πήρε ξανά γκολ από τα 11 βήματα και έρχεται η ρεβάνς;

«Αμφισβητούμενο και αυτό. Και δεν είναι μόνο αυτό που έχει πάρει φέτος ο ΠΑΟΚ. Με την ΑΕΚ όμως δεν θα είναι τόσο εύκολο να πάρει πέναλτι. Άλλο με τις άλλες ομάδες».

Πώς σας φάνηκε το δίδυμο Τσούμπε-Γέβτιτς στο ματς της Τούμπας;

«Πήγαν πολύ καλά! Είχαν ταχύτητα και δύναμη».

Στον Βόλο σκόραρε η μεταγραφή του ΠΑΟΚ, ο Σάστρε! Ποιά εντύπωση σας δημιούργησε;

«Νομίζω, ότι ήταν ένα γκολ που έδειξε ένστικτο και αντίληψη».

Μετά το πρώτο ματς ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε κάποιες δηλώσεις, ότι η ΑΕΚ έπαιξε με νοοτροπία μικρής ομάδας. Πώς σχολιάζετε την τοποθέτηση του Ρουμάνου;

«Ο Λουτσέσκου είναι σε μεγάλη πίεση και προσπαθεί να μεταφέρει τα προβλήματά του. Ήταν μία κίνηση για να μεταφέρει το θέμα. Αν έχανε από τον Βόλο θα είχε μεγάλο μπελά. Μάλλον έψαχνε να βρει και την ηρωική έξοδο. Αν συνέχιζε και έχανε τη 19η αγωνιστική και μετά έχανε με την ΑΕΚ ενδεχομένως θα είχε θέματα σοβαρά ο Ρουμάνος. Έτσι είναι η ιδιοσυγκρασία του. Νομίζει, ότι έχει το ελεύθερο να λέει ό,τι θέλει. Σου λέει “στον ΠΑΟΚ είμαι” και μιλάει με αυτόν τον τρόπο. Ήταν υπό πίεση και έκανε αυτές τις δηλώσεις».

Τί προβλέπετε για το ματς της Τετάρτης;

«Στο πρώτο παιχνίδι, μέσα στην Τούμπα, τις εντυπώσεις κέρδισε η ΑΕΚ. Οπότε η Ένωση έχει ένα μικρό προβάδισμα στον επαναληπτικό του Κυπέλλου. Εκεί όμως θα παίξουν ρόλο οι τακτικές, μετά το 0-0. Ο ΠΑΟΚ δεν θα βγει πολύ ψηλά. Ένα γκολ του αρκεί. Σε αυτήν την αναμέτρηση σημαντικό ρόλο θα παίξει ποιός θα πάρει το προβάδισμα. Αν το πάρει η ομάδα της Θεσσαλονίκης τότε θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για την Ένωση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκάθαρος ο Βαρούχας για το πέναλτι του ΠΑΟΚ - "Διαψεύδει" την ΑΕΚ - Τίποτα με Μάνταλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags