Facebook Pixel ΑΕΚ: Εικόνες... αποκάλυψης - "Περπατώντας στο Holiday Inn Μήτογλου και Τσιντώτας" - Τι έγινε με Χατζισαφί
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-25 13:04:00

Εικόνες... αποκάλυψης - "Περπατώντας στο Holiday Inn Μήτογλου και Τσιντώτας" - Τι έγινε με Χατζισαφί

Sportdog Team
Εικόνες... αποκάλυψης - "Περπατώντας στο Holiday Inn Μήτογλου και Τσιντώτας" - Τι έγινε με Χατζισαφί

Ρεπόρτερ της ΑΕΚ μίλησε για την απίστευτη ταλαιπωρία για τους παίκτες και τους ανθρώπους της ομάδας, λόγω της κακοκαιρίας, αλλά και για τον Εχσάν Χατζισαφί, ο οποίος περιμένει τα αποτελέσματα από τεστ κορωνοϊού που έκανε.

ΑΕΚ: Πρωτοφανή ταλαιπωρία αντιμετώπισε η οικογένεια της ΑΕΚ λόγω του χιονιά. Ο Κώστας Κετσετζόγλου περιέγραψε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την περιπέτεια που πέρασαν οι «κιτρινόμαυροι» για ώρες.

«Η ομάδα είχε 18 εγκλωβισμένα μέλη της από τη χιονόπτωση. Απίστευτη ταλαιπωρία! Στα Σπάτα έμειναν χωρίς ρεύμα για ώρες ο Γιαννίκης, ο Δημητριάδης και πολλά ακόμη μέλη του σταφ, ενώ υπήρχαν και πολλοί παίκτες σε δύο ξενοδοχεία και χωρίς δωμάτια γιατί γινόταν χαμός. Γύρω στις 2 το πρωί βρέθηκαν δύο δωμάτια και μοιράστηκαν ανά τέσσερα στο ένα ξενοδοχείο. Στο Holiday Inn πήγαν περπατώντας τουλάχιστον δύο χιλιόμετρα ο Μήτογλου, ο Τσιντώτας, ο Θεοχάρης και ο Μιχαηλίδης. Ευτυχώς από το πρωί άρχισε η διαδικασία αποχώρησης», τόνισε.

«Δεν πρόλαβαν χθες να γίνουν τα προγραμματισμένα τεστ κορωνοϊού, ενώ για τον Χατζισαφί περιμένουμε τα αποτελέσματα και τι θα αποφασίσει η ομοσπονδία του Ιράν, αν θα επιμείνει στην κλήση του ή θα κάνει ανάκληση για να είναι διαθέσιμος από το ματς με τον Βόλο», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags