Facebook Pixel Ταξιάρχης Φούντας: Γι' αυτό... χρύσωσαν τον Φούντα οι Αμερικανοί - Ποιες ομάδες απέρριψε - "Βασιλικό" συμβόλαιο!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-25 15:55:00

Γι' αυτό... χρύσωσαν τον Φούντα οι Αμερικανοί - Ποιες ομάδες απέρριψε - "Βασιλικό" συμβόλαιο!

Γι' αυτό... χρύσωσαν τον Φούντα οι Αμερικανοί - Ποιες ομάδες απέρριψε - "Βασιλικό" συμβόλαιο!

Ο Έλληνας... Σφιντέρσκι ετοιμάζεται για τα δολάρια του MLS και φυσικά να αυξήσει τους τραπεζικούς του λογαριασμούς. Πώς προέκυψε η πρόταση και γιατί επέλεξε να κάνει το ταξίδι στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Στην Γουάσινγκτον και την DC United θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ταξιάρχης Φούντας. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός, που άρχισε την καριέρα του από την ΑΕΚ, συμφώνησε για τριετές συμβόλαιο με την ομάδα του MLS και μάλιστα, όπως αναφέρει η Washington Post, θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας κερδίζοντας συνολικές αποδοχές 7 εκατ. δολαρίων.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη δείχνει πως ο Έλληνας άσος προτίμησε να εξαργυρώσει την τρομερή τριετία που βίωσε, ποδοσφαιρικά, με την Ραπίντ Βιέννης με ένα αρκετά παχυλό συμβόλαιο, έστω και εάν αυτό προϋποθέτει να μεταβεί στην Αμερική και να αλλάξει Ήπειρο.

 

 

Όσον αφορά το που... οφείλεται η τρέλα των Αμερικανών στο να τον κάνουν τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη τους, η εξήγηση είναι πως πρόκειται για Έλληνα διεθνή άσο με εξαιρετικά νούμερα τα τελευταία χρόνια και που είδε την αξία του κάποια στιγμή να φτάνει και μέχρι τα 4 εκατ. ευρώ.

Ούτως ή άλλως από τη στιγμή που το συγκεκριμένο κλαμπ δεν θα κληθεί να πληρώσει λεφτά στην Ραπίντ Βιέννης, σημαίνει πως είχε το περιθώριο να ανεβάσει την πρόταση του προς τον Έλληνα άσο! Πάντως, ο Φούντας είχε και προτάσεις από πρωταθλήματα όπως το Ολλανδικό και το Βελγικό, ωστόσο η πρόταση των Αμερικανών δεν συγκρινόταν οικονομικά με καμία άλλη.

Για την ιστορία τη φετινή χρονιά ο Φούντας μετράει 11 γκολ και 5 ασσίστ σε 30 αναμετρήσεις. Η τελευταία του συμμετοχή με την ομάδα ήταν και στο τελευταίο ματς που έδωσε στις 12 Δεκεμβρίου, όπου σημείωσε ένα γκολ και μία ασίστ κόντρα στην Αντμίρα Βάκερ.
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Βρήκε νέο... Σισέ ο Μοντέστο - Scouting σε πανύψηλο στόπερ από τη Γαλλία - Μένει ελεύθερος!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags