Facebook Pixel Ολυμπιακός: Πρόταση για ακριβοπληρωμένο άσο του Ολυμπιακού - Φεύγει μαζί με Τικίνιο; - Αρνητικός ο Μαρτίνς!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-26 16:08:00

Πρόταση για ακριβοπληρωμένο άσο του Ολυμπιακού - Φεύγει μαζί με Τικίνιο; - Αρνητικός ο Μαρτίνς!

του Παναγιώτη Νικολάου
Πρόταση για ακριβοπληρωμένο άσο του Ολυμπιακού - Φεύγει μαζί με Τικίνιο; - Αρνητικός ο Μαρτίνς!

Όνομα-έκπληξη για τον οποίο δεν έχει γραφτεί τίποτα μέχρι τώρα! Κι όμως, παρότι παίζει ελάχιστα με τα ερυθρόλευκα, στο εξωτερικό έχει καλό όνομα και οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν ομάδες που τον παρακολουθούν ζεστά...

Μια από τις μεγάλες απογοητεύσεις του φετινού ρόστερ του Ολυμπιακού δεν είναι άλλη από τον Πιερ Κουντέ. Ο Καμερουνέζος ήρθε το καλοκαίρι, έναντι 1,8 εκατομμυρίων ευρώ από την Μάιντς, έχοντας στις… πλάτες του 70 συμμετοχές με 7 γκολ και μια ασίστ στην Γερμανία, κάνοντας τους πάντες να πιστεύουν πως θα είναι ο παίκτης που θα αποτελέσει μια πολύ ποιοτική λύση στο κέντρο του Ολυμπιακού. Το αποτέλεσμα βέβαια μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει να δικαιώσει κανέναν.

Ο Καμερουνέζος μετράει 19 συμμετοχές και συνολικά 572 λεπτά σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας ξεκινήσει βασικός μόλις στις έξι, ενώ από αυτές έπαιξε σε όλο τον αγώνα δύο φορές, απέναντι στη Νέφτσι το καλοκαίρι και στην αναμέτρηση με τον Απόλλων Σμύρνης στις 22 Σεπτεμβρίου, όταν άλλωστε έδωσε και την μοναδική του ασίστ.

Την ίδια στιγμή πάντως ο Κουντέ είναι… αναντικατάστατος στην εθνική ομάδα της πατρίδας του, με τον 26χρονο να μετράει στο Κόπα Άφρικα ήδη δύο συμμετοχές στην βασική ενδεκάδα, απέναντι στην Μπουργκίνα Φάσο και το Πράσινο Ακρωτήρι. Μάλιστα εδώ και λίγο καιρό ακούγεται αρκετά έντονα πως ετοιμάζεται να σκάσει πρόταση στους Πειραιώτες για τον έμπειρο μέσο.

Στον Ολυμπιακό ξέρουν πολύ καλά την ποιότητα του παίκτη, ενώ παράλληλα η συμμετοχή του στο κύπελλο εθνών Αφρικής είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία να ανεβάσει τις μετοχές του και πάλι. Συγκεκριμένα ο Κουντέ, σύμφωνα με όσα αναφέρει το transfermarkt, αξίζει 3 εκατομμύρια ευρώ, περνώντας μια παρατεταμένη πτώση καθώς πριν περίπου δύο χρόνια είχε φτάσει στα 10.

Πάντως στους Πειραιώτες παρά το γεγονός των ρεπορτάζ, αλλά και της πολύ μέτριας χρονιάς που έχει μέχρι σήμερα δεν είναι στα πλάνα τους να τον πουλήσουν. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν αυτός που είχε δώσει το ΟΚ ώστε ο Καμερουνέζος να φορέσει τα Ερυθρόλευκα και να είναι αυτός που θα πάρει την φανέλα βασικού που φοράει ο Μαντί Καμαρά, σε περίπτωση που Αφρικανός αποτελούσε παρελθόν από το Γεώργιος Καραϊσκάκης.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη Φορτούνη σε Μαρτίνς - Νέος... αντίπαλος για Καρβάλιο - Έκλεισε το πρώτο μεγάλο όνομα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags