Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: "Θα γίνει ροντέο στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός" - Αυτή ομάδα έχει το πλεονέκτημα
| 2022-01-26 18:28:00

"Θα γίνει ροντέο στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός" - Αυτή ομάδα έχει το πλεονέκτημα

Sportdog Team
"Θα γίνει ροντέο στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός" - Αυτή ομάδα έχει το πλεονέκτημα

Σε ραδιοφωνική εκπομπή στην Θεσσαλονίκη μίλησε πολύ έμπειρος προπονητής όπου και αναφέρθηκε στο ντέρμπι της Κυριακής μεταξύ του Δικεφάλου και των Ερυθρόλευκων.

Στάικος Βεργέτης: Ο προπονητής του ΟΦ Ιεράπετρας μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για το προσεχή ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό για τη Super League 1.

Για την πορεία της ομάδας του στη SL2: «Η βαθμολογική μας συγκομιδή δεν είναι εφάμιλλη με την παρουσία μας στους αγώνες, έχουμε πολλά παιχνίδια που ήμασταν καλοί ή καλύτεροι από τον αντίπαλό μας και δεν πήραμε κάποιους βαθμούς σημαντικούς.

Είμαστε στη μέση της βαθμολογίας. Είναι ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό, δύσκολο και διαφορετικό από τα άλλα χρόνια και με την παρουσία των Β' ομάδων από την πρώτη κατηγορία. Προσπαθούμε μέσα από αυτό το πρωτάθλημα να είμαστε ανταγωνιστικοί, έχουμε και καλά πράγματα, έχουμε και πράγματα που θέλουν βελτίωση».

Για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Νομίζω και οι δύο ομάδες δεν έχουν βρει σταθερά πατήματα απόδοσης και αυτό κάνει το παιχνίδι λίγο ροντέο, γιατί δεν ξέρεις ποιον Ολυμπιακό και ποιον ΠΑΟΚ θα δεις στο γήπεδο, τον καλό ή τον λιγότερο καλό.

Υστερούνται σταθερότητα στην απόδοσή τους και οι δύο ομάδες. Είναι ικανές για το καλύτερο και για το χειρότερο στο κάθε παιχνίδι. Έχω δει τον Ολυμπιακό να έχει προβλήματα που δεν τα είχα δει τα περασμένα χρόνια, αλλά βλέπουμε και τον ΠΑΟΚ να μην σταθερότητα στην απόδοσή του. Μπορεί έναν αντίπαλο να τον νικήσει κατά κράτος ο ΠΑΟΚ, έχει καλούς παίκτες και μου αρέσει πολύ το υλικό που διαθέτει, αλλά μπορεί και σε έναν αγώνα να μην βλέπεται, να μην βγάζει φάσεις εύκολα.

Δείχνει να είναι σε ανοδική πορεία. Στο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ τον περίμενα πιο πειστικό στην απόδοσή του γιατί είχε ανοδική πορεία. Πίστευα ότι θα ασκήσει μεγαλύτερη πίεση, ότι θα είναι πιο δημιουργικός, τον περίμενα πιο επιβλητικό στον αγώνα.

Αν νικήσει ο ΠΑΟΚ τον Ολυμπιακό σίγουρα το πρωτάθλημα θα γίνει πιο ανταγωνιστικό. Σας είπα και προηγουμένως ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει τη σταθερότητα στην απόδοσή του. Πόσο μάλλον αν αρχίσει και νιώθει την ανάσα των υπόλοιπων διεκδικητών πιο κοντά».

Για το Λαμία-Άρης: «Δύσκολο παιχνίδι και αυτό. Θα δώσω στον Άρη λίγο παραπάνω πιθανότητες να διεκδικήσει τη νίκη, λόγω της ομάδας που διαθέτει.

Δεν παίζουν τόσο πολύ ρόλο οι έδρες σε αυτά τα παιχνίδια, λόγω έλλειψης κόσμου από τον κορονοϊό, αλλά γενικότερα έχει εκλείψει ο παράγοντας έδρα που ήταν καταλυτικός κάποτε για κάποιες ομάδες. Ο Άρης έχει πιο ποιοτική ομάδα και πιστεύω εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρει να προκριθεί», είπε ο Στάικος Βεργέτης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags