Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Φέρνει εκατομμύρια στην Τούμπα πρώην ΠΑΟΚτσής - Μαζί με Ρέτσο ο Τσόλακ - Μάχη με... Ολυμπιακό!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-28 18:41:00

Φέρνει εκατομμύρια στην Τούμπα πρώην ΠΑΟΚτσής - Μαζί με Ρέτσο ο Τσόλακ - Μάχη με... Ολυμπιακό!

Φέρνει εκατομμύρια στην Τούμπα πρώην ΠΑΟΚτσής - Μαζί με Ρέτσο ο Τσόλακ - Μάχη με... Ολυμπιακό!

Μεταγραφική αποκάλυψη του Ευάγγελου Μίχου για άσο του Δικεφάλου. Πώς συνδέεται ένας πρώην προπονητής των "ασπρόμαυρων" με μία πιθανή πώληση, η πρόταση από τη νέα ομάδα του Ρέτσου και το "κανάλι" με τη ROGON και τον γνωστό ατζέντη Πολ Κουτσολιάκο.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ο ΠΑΟΚ αποχωρίστηκε τον Κάρολ Σφιντέρσκι, ο οποίος είναι πλέον κάτοικος ΗΠΑ μετά από πώληση 5.000.000 ευρω, είναι πολύ πιθανόν όμως να υπάρξουν νέες ανακατατάξεις στην επιθετική γραμμή της ομάδας.

Τα δημοσιεύματα για τον Αντόνιο Τσόλακ εμφανίζονται συνεχώς, δείγμα του ότι υπάρχει κινητικότητα για τον Κροάτη σέντερ φορ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportdog.gr και του Ευάγγελου Μίχου, η Ελλάς Βερόνα έχει μπει δυναμικά στο παιχνίδι της απόκτησης του Τσόλακ, καθώς ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ιγκόρ Τούντορ, έχει ζητήσει την απόκτηση του συμπατριώτη του, ενώ και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής κάθε άλλο παρά αρνητικός είναι στην προοπτική μετακόμισης στην Ιταλία και στο υψηλό επίπεδο της Serie A.

Η Βερόνα είναι ενεργή στην ελληνική αγορά και πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε την απόκτηση του Παναγιώτη Ρέτσου από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν, με ελεύθερη μεταγραφή. Η γερμανική ομάδα κράτησε απλώς ένα ποσοστό μεταπώλησης για να παραχωρήσει τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε και το ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε, που ψάχνει δεδομένα για επιθετικό, ενώ πρόσφατα συνδέθηκε (βάσει δημοσιευμάτων) και με τον Τικίνιο Σοάρες του Ολυμπιακού. Σημαντικό ρόλο στην υπόθεση μπορεί να παίξει η εμπλοκή του Πολ Κουτσολιάκου σε πιθανή συμφωνία. Ο Τσόλακ εκπροσωπείται από τη Rogon (γραφείο μάνατζερ του Κουτσολιάκου), η οποία έχει ήδη στείλει στη Φενέρ τον Δημήτρη Πέλκα και τον Ούγγρο Ρόλαντ Σάλαϊ.

Παράλληλα, στην κούρσα για τον Κροάτη επιθετικό παραμένουν οι Μάλμε και Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Η σουηδική ομάδα διαθέτει το αβαντάζ ότι βοήθησε τον Τσόλακ να ξαναβρεί τα πατήματά του, κατά τη διάρκεια του δανεισμού του από τον Δικέφαλο, ενώ το πρωτάθλημά της αργεί ακόμα να ξεκινήσει (σ.σ. σέντρα τον Μάρτιο). Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Κροάτης έχει εξελιχθεί σε "μήλον της έριδος" στην Ευρώπη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρία ονόματα στη... μαύρη λίστα Λουτσέσκου - Ήρθε πρόταση στον ΠΑΟΚ - Έκπληξη στον Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags