Facebook Pixel ΑΕΚ: Κίνηση της ΑΕΚ για μεταγραφή Έλληνα άσου - Επιστροφή έκπληξη - Νέο συμβόλαιο εκατομμυρίων!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-30 16:10:00

Κίνηση της ΑΕΚ για μεταγραφή Έλληνα άσου - Επιστροφή έκπληξη - Νέο συμβόλαιο εκατομμυρίων!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Κίνηση της ΑΕΚ για μεταγραφή Έλληνα άσου - Επιστροφή έκπληξη - Νέο συμβόλαιο εκατομμυρίων!

Οι επαφές με διεθνή άσο στο εξωτερικό και ο κοινός μάνατζερ με Στάνκοβιτς. Ποιος ήταν ο παίκτης που άρεσε πολύ στους Κιτρινόμαυρους και γιατί τελικά δεν προχώρησε η υπόθεσή του; Πού θα συνεχίσει την καριέρα του και με πόσα χρήματα...

Ήταν πολύ έντονη η φημολογία τον περασμένο καιρό ότι η ΑΕΚ ήταν στην αναζήτηση του τρόπου να ντύσει και πάλι στα Κίτρινα τον Ταξιάρχη Φούντα. Ο 26χρονος είναι και φέτος αρκετά εντυπωσιακός με την φανέλα της Ραπίντ, έχοντας μέχρι στιγμής 30 συμμετοχές και 11 γκολ, αλλά και πέντε ασίστ, σε όλες τις διοργανώσεις, με τον Έλληνα επιθετικό να έχει βρει στην… Αυστρία την ποδοσφαιρική του Ιθάκη μετρώντας με τους Πράσινους από το 2019 45 τέρματα σε 90 παρουσίες του στην ενδεκάδα.

Ο Φούντας, ήταν μέλος της Ένωσης και τη διετία 2011-2013 με 35 συμμετοχές και 4 γκολ, όμως μετά την… μαύρη στιγμή του υποβιβασμού της ομάδας αποχώρησε και πήρε μεταγραφή στην Σάλτσμπουργκ σαν ελεύθερος. Θα ακολουθήσουν δανεισμοί σε Γκρόντιγκ, Πανιώνιο, Αστέρα Τρίπολης, ενώ θα φτάσει να παίζει στην τρίτη κατηγορία της Γερμανίας με τη φανέλα της Σόνεχοφ, για να αρχίσει η… άνοδος με την Σεντ Πόλτεν και αργότερα με την Ραπίντ. Το θέμα Φούντας στην ΑΕΚ ήρθε και πάλι στην επικαιρότητα μιας και το συμβόλαιο του 26χρονου ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι με τους Πράσινους και τους ανθρώπους της Ένωσης να έχουν ένα μεγάλο κρυφό… χαρτί.

Ο εκπρόσωπος του Έλληνα ποδοσφαιριστή είναι ο Μαξ Χαγκμάιρ και ανήκει στο γραφείο HAGMAYER Sportmanagment. Που ενώνεται όμως το παζλ με την Ένωση. Πρόκειται για το ίδιο άτομο που είναι μάνατζερ και του Τσίτσαν Στάνκοβιτς και ο Αυστριακός είχε προτείνει το περασμένο καλοκαίρι τον έμπειρο τερματοφύλακα στην ΑΕΚ. Παράλληλα ο Χαγκμάιρ είχε ενημερωθεί από την πλευρά των ανθρώπων της ΠΑΕ πως βασικό ζητούμενο της ομάδας για το μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου θα είναι η απόκτηση ενός κεντρικού μέσου και μετά τα υπόλοιπα.

Κάπως έτσι ο Ταξιάρχης Φούντας βρέθηκε εκτός κάδρου για την Ένωση, με τον ατζέντη του όμως να του κλείνει ένα σούπερ deal στις ΗΠΑ, μιας και ο ποδοσφαιριστής φέρεται να είναι ένα βήμα από την DC United και μάλιστα πρόκειται να λάβει 7 εκατομμύρια ευρώ για τρία χρόνια συμβολαίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λάθος Σουπερλιγκάτο κόουτς πήρε η ΑΕΚ - Ποιoς Γιαννίκης, ο Ράσταβατς - Δεν ακουμπάνε τον Αλαφούζο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags