Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ζήτησε να φύγει ακριβοπληρωμένος άσος του Ολυμπιακού - "Σκασμένος" ο Μαρτίνς - Εντολή στη διοίκηση
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-31 18:08:00

Ζήτησε να φύγει ακριβοπληρωμένος άσος του Ολυμπιακού - "Σκασμένος" ο Μαρτίνς - Εντολή στη διοίκηση

του Παναγιώτη Νικολάου
Ζήτησε να φύγει ακριβοπληρωμένος άσος του Ολυμπιακού - "Σκασμένος" ο Μαρτίνς - Εντολή στη διοίκηση

Προσπάθεια να βρει ομάδα, παρότι έχει πολύ μεγάλο συμβόλαιο στο Λιμάνι. Ποια θα είναι η επόμενη ηχηρή αποχώρηση μετά τη μεταγραφή του Ρούμπεν Σεμέδο στην Πόρτο και ποιο πρόβλημα θέλει να λύσει άμεσα ο Πορτογάλος προπονητής. Έρχονται εξελίξεις...

Πολυάσχολοι είναι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού στο φινάλε των χειμερινών μεταγραφών, αφού οι Ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την απόκτηση των Ντιμπί Κεϊτά και Αμπντουλαγιέ Νταμπό, ενώ αποχαιρέτησαν τους Ρούμπεν Σεμέδο και Μάξι Λοβέρα, που φεύγουν δανεικοί για Πόρτο και Ομόνοια αντίστοιχα.

Οι αποχωρήσεις ωστόσο είναι πολύ πιθανό να συνεχιστούν, καθώς μπορεί η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα να έληξε, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για όλα τα ευρωπαϊκά -και μη- πρωταθλήματα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Τουρκία, όπου το μεταγραφικό παράθυρο κλείνει στις 8 Φεβρουαρίου. Και φυσικά δεν αναφέρουμε τυχαία τη γειτονική χώρα, καθώς το "φλερτ" τουρκικών ομάδων με παίκτες του Ολυμπιακού δεν λείπει από καμία μεταγραφική περίοδο. Τον φετινό Ιανουάριο "έπαιξε" δυνατά το ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για τον Τικίνιο και της Μπασακσεχίρ για τον Ονιεκούρου, ενώ δεν θα προξενήσει καμία απορία εάν υπάρξουν κι άλλοι παίκτες των Πειραιωτών που θα συνδεθούν με πιθανή μετακόμιση στην Τουρκία την ερχόμενη εβδομάδα.

Οι εκκαθαρίσεις στο Λιμάνι δεν έχουν τελειώσει. Μάλιστα θα λέγαμε ότι ισχύει το αντίθετο, μιας και πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πέδρο Μαρτίνς έχει εκφράσει στη διοίκηση τον προβληματισμό του για τον μεγάλο αριθμό ξένων (σ.σ. μη κοινοτικών) παικτών στην ομάδα, που τον αναγκάζει να επιλέγει ποιοι από αυτούς θα μείνουν αναγκαστικά εκτός αποστολής σε κάθε παιχνίδι. Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός διαθέτει 8 ξένους, όμως έχει δικαίωμα να δηλώνει μόνο 5 σε κάθε ματς πρωταθλήματος.

Στο πλαίσιο αυτό, δεν είναι τυχαία τα ρεπορτάζ που ήθελαν τον Πιέρ Κούντε να είναι υποψήφιος προς αποχώρηση και έκαναν λόγο για διαπραγματεύσεις με τη Τζένοα για τον Καμερουνέζο. Ο διεθνής χαφ ζήτησε να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, όντας απογοητευμένος από το γεγονός ότι δεν αγωνίζεται όσο θα ήθελε. Το deal με την Τζένοα δεν φαίνεται να προχωρά και μένει να δούμε αν θα υπάρξουν εξελίξεις, δηλαδή παραχώρηση του Κούντε σε ομάδα που μπορεί ακόμα να κάνει μεταγραφές (Τουρκία μέχρι 8/2, Ρωσία μέχρι 22/2, Πορτογαλία μέχρι 2/2), ή θα παραμείνει στην Ελλάδα και θα προσπαθήσει να γυρίσει την κατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή στον Ολυμπιακό - Το ανακοίνωσε ο Μαρτίνς - Χαμός με Ρόνι Λόπες!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags