Facebook Pixel Τσέλσι: Σοκ! Πρώην τεχνικός της Τσέλσι κατηγορείται για εκβιασμό και σεξουαλική παρενόχληση - Το παραδέχθηκε
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-31 22:43:00

Σοκ! Πρώην τεχνικός της Τσέλσι κατηγορείται για εκβιασμό και σεξουαλική παρενόχληση - Το παραδέχθηκε

Sportdog Team
Σοκ! Πρώην τεχνικός της Τσέλσι κατηγορείται για εκβιασμό και σεξουαλική παρενόχληση - Το παραδέχθηκε

Σάλος στον πλανήτη καθώς πρώην προπονητής των Μπλε κατηγορείται για εκβιασμό και σεξουαλική παρενόχληση με τον ίδιο μάλιστα να παραδέχεται τις πράξεις του.

Αβραάμ Γκραντ: Σάλος σε Ισραήλ και Αγγλία έχει ξεσπάσει με την αποκάλυψη στην εκπομπή της ισραηλινής τηλεόρασης Exposure με την αποκάλυψη πως πολλές γυναίκες έχουν εκβιαστεί από τον πρώην προπονητή της Τσέλσι ώστε να «προσφέρουν σεξουαλικές υπηρεσίες με αντάλλαγμα την επαγγελματική ανέλιξη», με τον 68χρονο να μην αρνείται τις κατηγορίες και να δηλώνει λυπημένος και πως δεν ήθελε να προσβάλει κάποιον.

«Στη ζωή μου τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, προσπαθούσα πάντα -πέρα από τις επιτυχίες μου- να παραμείνω άνθρωπος και να σέβομαι κάθε άνδρα και γυναίκα, όποιος και αν ήταν.

Είμαι κοινωνικός άνθρωπος και όλα αυτά τα χρόνια έχω σχέσεις με κάποιες γυναίκες. Σε όλες αυτές τις σχέσεις, έχω κάνει ό,τι μπορούσα για να τις συμπεριφέρομαι με σεβασμό και φιλία. Ποτέ δεν ήθελα να φέρομαι άδικα. Ζητώ συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου σε αυτούς που μπορεί να ένιωθαν άβολα ή πληγώθηκαν από εμένα», είπε χαρακτηριστικά ο Αβραάμ Γκραντ στους Times του Ισραήλ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags