Facebook Pixel Αργύρης Γιαννίκης - ΑΕΚ: Απόφαση Μελισσανίδη για Γιαννίκη - "Πρόβλημα" με τους παίκτες - ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και... απόλυση!
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-03 14:00:00

Απόφαση Μελισσανίδη για Γιαννίκη - "Πρόβλημα" με τους παίκτες - ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και... απόλυση!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Απόφαση Μελισσανίδη για Γιαννίκη - "Πρόβλημα" με τους παίκτες - ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και... απόλυση!

Γιατί "τρίζει" επικίνδυνα ο πάγκος της ΑΕΚ για τον Έλληνα προπονητή; Η νεά ήττα από τον Άρη έχει δημιουργήσει πολύ βαρύ κλίμα στην Ένωση και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις.
 

Αμφίβολη θεωρείται η παραμονή του Αργύρη Γιαννίκη στην ΑΕΚ, μετά το νέο... στραπάτσο από τον Άρη. Οι συνεχόμενες ήττες του τελευταίου διαστήματος έχουν στοιχίσει πολύ στην ομάδα, ενώ και η εικόνα της στο μεγαλύτερο διάστημα των παιχνιδιών είναι απογοητευτική.
 

Το ζήτημα που έχει ανοίξει, φυσικά, είναι πολύπλευρο, και εκκινεί από την κατάσταση στην προπόνηση μέχρι την εικόνα στους αγώνες. Από τα Σπάτα προκύπτει ότι οι παίκτες έχουν άριστη σχέση μεταξύ τους, αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει η χημεία ανάμεσα στον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές που υπήρχε την πρώτη περίοδο. Κι αυτό από μόνο του δείχνει κάτι...

Πώς (αναμένεται να/θα) κινηθεί η ΑΕΚ μέσα στον επόμενο διάστημα και τι θα πρέπει να κάνει  Αργύρης Γιαννίκης; Με δεδομένο ότι έχει χάσει τα 4 από τα τελευταία 5 παιχνίδια, η εξίσωση φαίνεται ότι αρχίζει και σχηματοποιείται. 

 

Mέχρι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό φαίνεται ότι έχει σίγουρη θέση στην άκρη τού πάγκου ο Γιαννίκης, καθώς νωρίτερα υπάρχει το ντέρμπι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ (που μπορεί να τον αποκλείσει) ενώ και με ένα θετικό αποτέλεσμα εναντίον των Πειραιωτών μπορεί να αλλάξει η κατασταση. Ο Μελισσανίδης, βέβαια, περιμένει αρχικά νίκη με πειστική εμφάνιση στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, που υπάρχει τώρα στο πρόγραμμα, κι έπειτα να γίνουν όσα περιγράψαμε παραπάνω. 

 

Να γράψουμε και κάτι τελευταίο; Κριτική στην ομάδα υπάρχει και για το γεγονός ότι δεν αποκτήθηκε αμυντικός χαφ, που τόσο πολύ τον είχε ανάγκη η ομάδα και αυτό το βάρος πέφτει στους Παπαδημητρίου και Κονέ. Έφταιγαν όντως αυτοί όμως ή απλά... στοχοποιούνται;



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η αλλαγή Γιαννίκη μπουρδούκλωσε την ΑΕΚ - Απαλλάξτε κάποιος τον Τσούμπερ - Δεν έπρεπε να παίξουν


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags