Facebook Pixel Ολυμπιακός: Γι’ αυτό... έφαγε τον Καρβάλιο ο Φαντιγκά - Μεγάλο μειονέκτημα - Ξεκάθαρος ο Μαρτίνς στου Ρέντη!
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-03 15:31:00

Γι’ αυτό... έφαγε τον Καρβάλιο ο Φαντιγκά - Μεγάλο μειονέκτημα - Ξεκάθαρος ο Μαρτίνς στου Ρέντη!

του Παναγιώτη Νικολάου
Γι’ αυτό... έφαγε τον Καρβάλιο ο Φαντιγκά - Μεγάλο μειονέκτημα - Ξεκάθαρος ο Μαρτίνς στου Ρέντη!

Ο κόουτς εξήγησε στον Πορτογάλο γιατί δεν τον υπολογίζει με Αταλάντα. Ο Πέδρο το σκέφτηκε αρκετά και παρότι η απόφασή του ήταν δύσκολη, θεωρεί ότι κατέληξε στην πιο σωστή σχετικά με τις αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα. Ποια η εξήγησή του;
 

Ολυμπιακός: Ολόκληρο θέμα έχει υπάρξει τις τελευταίες ώρες με την ευρωπαϊκή λίστα των Πειραιωτών και τους νέους παίκτες που αποφάσισε να συμπεριλάβει ο Πέδρο Μαρτίνς. Ας δούμε λίγο αναλυτικά την κάθε περίπτωση.

 

Κώστας Μανωλάς: Ίσως εδώ είναι που χρειάζεται να γράψουμε τα λιγότερα. Δεν γίνεται μια ομάδα να έχει στο ρόστερ της τον Μανωλά και να τον αφήνει εκτός ευρωπαϊκής λίστας. Ο Έλληνας άσος επέστρεψε στο Λιμάνι αφενός για να αποτελέσει πυλώνα τής άμυνας μέσα στα επόμενα (πολλά) χρόνια, αφετέρου για να αποτελέσει άμεσα δίδυμο με τον Παπασταθόπουλο λόγω και της απουσίας του Σισέ.

 

Γκάρι Ροντρίγκες: Ήρθε στο Λιμάνι μετά τη λήξη των θερινών κινήσεων, πήρε τον χρόνο που χρειαζόταν για να φτάσει σε καλή κατάσταση, πέρασε κάποια ζητηματάκια που τον είχαν αφήσει εκτός, αλλά το τελευταίο διάστημα δείχνει όντως πολύ ανεβασμένος. Να σημειώσουμε κάτι ακόμα; Δίνει στον Ολυμπιακό αυτό που, αυτή τη στιγμή, δεν δίνει κανένας άλλος εξτρέμ: Γκολ!

 

Φαντιγκά/ Καρβάλιο: Τους βάλαμε μαζί, γιατί τα περισσότερα ερωτηματικά δεν υπάρχουν γιατί εντάχθηκε ο Φαντιγκά (που τα πηγαίνει εξαιρετικά από την πρώτη στιγμή που πάτησε στου Ρέντη) αλλά γιατί δεν εντάχθηκε ο Καρβάλιο. Σε αυτή τη φάση, με δεδομένο ότι υπάρχουν δύο παιχνίδια με την Αταλάντα, ο Μαρτίνς ήθελε ο τρίτος παίκτης να είναι κάποιος που πιέζει, τρέχει κ.λπ. Ακριβώς, δηλαδή, όπως ο Φαντιγκά. Και όχι ένας ποδοσφαιριστής που έχει ως κύριο γνώρισμα τη δημιουργικότητα. 

 

Συμπερασματικά: Ο Μανωλάς δεν γινόταν να μείνει εκτός, ο Γκάρι είναι ανεβασμένος και δίνει ότι δεν δίνουν αυτό το διάστημα οι Μασούρας, Λόπες, Ονιεκούρου (δηλαδή γκολ), και ο Φαντιγκά προτιμήθηκε από τον Καρβάλιο γιατί είναι παίκτης που δίνει λύσεις στο μαρκάρισμα και στο τρέξιμο στους χώρους.  



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Συναγερμός" στον Ολυμπιακό, υπάρχει πρόβλημα - Φτάνει με τον Αγκιμπού - Παράδειγμα Βαλμπουενά

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags