Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Αυτόν θέλει ο Τερίμ - Μέχρι 3.5 εκατομμύρια - Θέλουν και Λόπες... λόγω Χασάν"
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-03 20:05:00

"Αυτόν θέλει από Ολυμπιακό ο Τερίμ - Μέχρι 3.5 εκατομμύρια - Θέλουν και Λόπες... λόγω Χασάν"

του Γιώργου Κτενά
"Αυτόν θέλει από Ολυμπιακό ο Τερίμ - Μέχρι 3.5 εκατομμύρια - Θέλουν και Λόπες... λόγω Χασάν"

Όλα ανοιχτά στο Λιμάνι, μέχρι και τρεις ηχηρές αποχωρήσεις τα επόμενα 24ωρα! Ποιοι παίκτες απασχολούν ομάδες στην Τουρκία, πόσα χρήματα μπορούν να φέρουν και το... παζάρι που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ολυμπιακός: Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις στους Πειραιώτες μέσα στα επόμενα 24ωρα, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που υπάρχουν σε Ελλάδα και Τουρκία, καθώς οι μεταγραφές στη γειτονική χώρα ολοκληρώνονται στις 8 Φεβρουαρίου.

Ήδη υπάρχουν δημοσιεύματα που εμπλέκουν παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδας με τουρκικούς συλλόγους, κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να προκύψουν συσχετισμοί που θα προκαλέσουν αλλαγές στο ρόστερ. Ρόνι Λόπες, Ονιεκούρου και Κουντέ είναι εκείνοι που βρίσκονται στο προσκήνιο και το sportdog απευθύνθηκε στον Γιώργο Κούλη, βαθύ γνώστη τού ποδοσφαίρου της Τουρκίας, προκειμένου να διερευνήσουμε τι ακριβώς ισχύει.

Μπορεί να επιστρέψει στο πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας ο Ονιεκούρου; Αναζητεί εξτρέμ η Κόνιασπορ που φέρεται να "ψάχνεται" με τον Ρόνι Λόπες; Και ποια ομάδα θα μπορούσε να απασχολήσει ο Κουντέ; Οι απαντήσεις στις δηλώσεις που ακολουθούν. 

"Αυτός γουστάρει Ονιεκούρου - 3,5 εκατ. και μπόνους - Δεν καίγεται ο Ολυμπιακός"

"Ο Ονιεκούρου έχει καλό όνομα στην Τουρκία, υπήρχαν και υπάρχουν άνθρωποι που τον γούσταραν. Όπως είναι ο Τερίμ - Δεν είναι τυχαίο ότι έχει ακουστεί για τη Γαλατά. Η Μπασακσεχίρ θα κινηθεί για εξτρέμ, λόγω του καλού ονόματος που έχει ο Ονιεκούρου θα μπορούσε να απασχολήσει", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο καλός συνάδελφος.  

Θα μπορούσε να φτάσει στα 5 εκατ. ευρώ η Μπασακσεχίρ;

"Δύσκολα θα δώσει 5 εκατ., γιατί δεν πήρε και πολλά από τον Βίτσκα που παραχώρησε πρόσφατα. Αλλά πιστεύω ότι μπορεί να φτάσει στα 3,5 εκατ. ευρώ και μαζί με κάποια μπόνους να βρεθεί η χρυσή τομή. Γιατι η αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν καίγεται για να τον κρατήσει".  

"Δεν έχει πείσει στον Ολυμπιακό - Τον θέλουν λόγω Χασάν - Δεν τράβηξε το πρώτο διάστημα"

Το σενάριο για την Κόνιασπορ και τον Ρόνι Λόπες πώς το αξιολογείς;

"Η Κόνιασπορ λόγω των καλών σχέσεων που διατηρεί με τον Ολυμπιακό, μπορεί να ενδιαφερθεί για τον παίκτη. Μην ξεχνάμε ότι εκεί έχει δώσει τον Χασάν και, μάλιστα, στα τελευταία ματς πήρε μπρος και σκοράρε. Ίσως να υπάρχει λογική για τον Ρόνι, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο εξαρτάται από τον Ολυμπιακό. Δεν έχει πείσει μέχρι στιγμής για να δώσει την υψηλή ρήτρα του ο Ολυμπιακός, άρα δεν καίγεται για να τον κρατήσει. Πάντως θα είχε λογική να κοιτάξει παίκτη από το ερυθρόλευκο ρόστερ, μετά τον Χασαν". 

Τέλος, θέλω να μου πεις πώς βλέπεις τα σενάρια για τον Κουντέ και την Τουρκία.

"Πρόσφατα είχε φτάσει κοντά στη Τζένοα. Θεωρώ ότι αν δεν επιστρέψει από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα, δύσκολα θα υπάρξουν εξελίξεις. Στον Ολυμπιακό, πάντως, δεν τράβηξε το πρώτο διάστημα τής παρουσίας του". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό... έφαγε τον Καρβάλιο ο Φαντιγκά - Μεγάλο μειονέκτημα - Ξεκάθαρος ο Μαρτίνς στου Ρέντη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags