Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας - Γκουστάβο Πογέτ: "Τέλος τα εύκολα γκολ, αυτό είναι το πλάνο του - Έχει το πάθος Έλληνα"
| 2022-02-05 15:00:00

Αλλάζει την Εθνική ο Πογιέτ! "Τέλος τα εύκολα γκολ, αυτό είναι το πλάνο του - Έχει το πάθος Έλληνα"

του Γιώργου Κτενά
Αλλάζει την Εθνική ο Πογιέτ! "Τέλος τα εύκολα γκολ, αυτό είναι το πλάνο του - Έχει το πάθος Έλληνα"

Ο Χρήστος Αραβίδης μιλάει για τον Ουρουγουανό που είχε κόουτς στην ΑΕΚ! Ποια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του, τι νέο θα δώσει στην ομάδα και γιατί είναι πολύ σημαντικό που έχει περάσει ξανά απο ελληνικό πάγκο. Διαβάστε τη συνέντευξή του στο Sportdog.gr!
 

Εθνική Ελλάδας - Γκουστάβο Πογέτ: Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Ουρουγουανό τεχνικό ο Χρήστος Αραβίδης, με δηλώσεις του στο sportdog, καθώς τον γνωρίζει άριστα από την κοινή τους θητεία στην ΑΕΚ την αγωνιστική περίοδο 2015/16.

Ο πεπειραμένος άσος αναφέρθηκε στον χαρακτήρα του Πογιέτ, στον τρόπο που προσεγγίζει προπονήσεις και αγώνες, αλλά και σε εκείνα τα στοιχεία που περιμένει να αλλάξει στην Εθνική ομάδα σε σχέση με τον Τζον Φαν'τ Σιπ.

"Σοβαρός, πειθαρχημένος, καλό ποδόσφαιρο - Σύγχρονος προπονητής - Αυτά είναι τα στοιχεία του" 

"Είναι άνθρωπος πολύ σοβαρός, πειθαρχημένος, του αρέσει να παίζει καλό ποδόσφαιρο η ομάδα του και βρίσκεται κοντά στους παίκτες. Θεωρώ πολύ σημαντικό ότι έχει καταλάβει την κουλτούρα της Ελλάδας και των παικτών της, από τη θητεία του στην ΑΕΚ, και θεωρώ ότι είναι πολύ καλή επιλογή γιατί έχει ως στόχο να πετύχει", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο Χ. Αραβίδης. 

Πώς είναι στην προπόνηση;

"Διαφορετικές οι προπονήσεις που γίνονται καθημερινά σε ένα κλαμπ και διαφορετικές στην Εθνική ομάδα, αλλά κάνει προπόνηση όπως όλοι οι καλοί προπονητές, με ξεκάθαρο στόχο σε κάθε παιχνίδι. Είναι σύγχρονος προπονητής, διαβάζει τον αντίπαλο αλλά θα προσθέσει δικά του στοιχεία, που θέλει να παίξει και να αποδώσει".

Ποια είναι αυτά; 

"Θέλει να παίξει επιθετικά και να παίρνει νίκες. Είμαι βέβαιος ότι οι επιτυχίες που έχουν λείψει αρκετά χρόνια από την Εθνική, θα έρθουν με αυτόν. Και θα δώσει μεγάλη ψυχολογία σε επίπεδο παικτών".  

"Αυτά θα αλλάξει στην Εθνική - Πάθος Έλληνα - Νίκη σε κάθε ματς"

Πώς περιμένετε να είναι η εθνική με τον Πογιέτ, σε σχέση με τον Φαν'τ Σιπ;

"Ο Πογιέτ προσέχει πολύ το αμυντικό κομμάτι, θα είναι σημαντικό στοιχείο και θα προσπαθήσει να μην δέχεται εύκολα γκολ πια η Εθνική. Στο επιθετικό κομμάτι έχει φόντα και καλούς παίκτες μπροστά για να πετύχει". 

Υπάρχει κάποιο περιστατικό που θυμάστε με εκείνον;

"Ζει την κάθε στιγμή με πάθος και το αυτό είναι κάτι που έχουμε ως Έλληνες και εμείς. Το φέρνει και από τη δική του κουλτούρα, το είχε και παίκτη ως παίκτης: Είχε πάθος και θέλει νίκη σε κάθε ματς".

Πώς θέλετε να κλείσουμε τη συνέντευξη για τον Πογιέτ;

"Να του ευχηθώ από εδώ καλή επιτυχία και είμαι σίγουρος ότι θα την έχει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η κλίκα των Σέρβων "έφαγε" Τσούμπερ, γιατί τον έκοψε ο Μαρτίνς - Winner και οπαδός ο Γκατσίνοβιτς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags