Facebook Pixel Κύπελλο Αγγλίας: Ο Κέπα γλίτωσε την Τσέλσι από ανεπανάληπτο κάζο! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-05 17:29:00

Ο Κέπα γλίτωσε την Τσέλσι από ανεπανάληπτο κάζο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ο Κέπα γλίτωσε την Τσέλσι από ανεπανάληπτο κάζο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ισπανός τερματοφύλακας απέκρουσε πέναλτι στο φινάλε της παράτασης και οι Λονδρέζοι πήραν... μετά κόπων και βασάνων την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας, επικρατώντας 2-1 της Πλίμουθ.

Κύπελλο Αγγλίας: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε ταπεινωτικό αποκλεισμό από την Μίντλεσμπρο, όμως η Τσέλσι δεν την πάτησε με τον ίδιο τρόπο, αν και δυσκολεύτηκε πάρα πολύ να καταβάλλει την αντίσταση της Πλίμουθ.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης θα πρέπει να ευχαριστεί τον Κέπα για την οριακή νίκη-πρόκριση με 2-1 στην παράταση, καθώς ο Ισπανός απέκρουσε πέναλτι στο 117', αποτρέποντας την ισοφάριση.

Η Πλίμουθ πήρε προβάδισμα στο Stamford Bridge με τον Γκιλέσπι στο 8', ο Κόβατσιτς είχε δύο δοκάρια, για να ισοφαρίσει τελικά ο Αθπιλικουέτα μετά τακουνάκι στο 41'. Στο δεύτερο μέρος παρά την πίεση των Μπλε το 1-1 διατηρήθηκε για τα 90’ και στην παράταση ο Μάρκος Αλόνσο βρήκε δίχτυα από κοντά μετά την ασίστ του Χάβερτς στο 106'. Το 2-1 έμεινε για την Τσέλσι ως τελικό αφού στο 117’ ο Κέπα μπλόκαρε το πέναλτι του Ράιαν.

Στο άλλο ματς που έγινε την ίδια ώρα, η Γουέστ Χαμ βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο από την Κιντερμίστερ, η οποία όμως γνώρισε σκληρό αποκλεισμό. Στο 91’ ο Ντέκλαν Ράις έκανε το 1-1 και έστειλε το ματς στην παράταση, όπου στο 121’ ο Μπόουεν χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags