Facebook Pixel Δημήτρης Γούτας: Σκόραρε στη "μάχη" των Ελλήνων ο Γούτας, έφαγε "πεντάρα" η Σίβασπορ (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2022-02-05 19:43:00

Σκόραρε στη "μάχη" των Ελλήνων ο Γούτας, έφαγε "πεντάρα" η Σίβασπορ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σκόραρε στη "μάχη" των Ελλήνων ο Γούτας, έφαγε "πεντάρα" η Σίβασπορ (ΒΙΝΤΕΟ)

Με το επιβλητικό 5-1 η Γκαζιαντέπ διέλυσε την Σίβασπορ στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της τουρκικής Λίγκας, στην μάχη των Ελλήνων που βρήκε τον Στέλιο Κίτσιο να πανηγυρίζει και τον Δημήτρη Γούτα να σκοράρει, αλλά να φεύγει από το γήπεδο με «σκυμμένο το κεφάλι».

Δημήτρης Γούτας: Ο Κίτσιου ξεκίνησε στην ενδεκάδα των γηπεδούχων κι από δική του ασίστ στο 12΄ ο Μουχαμέτ Ντεμίρ «έγραψε» το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι «απάντησαν» πολύ γρήγορα με τον Δημήτρη Γούτα, ο οποίος στο 29΄ έκανε το 2-1.

Από κει και πέρα, όμως, το συγκρότημα του Ερόλ Μπουλούτ έκανε «πάρτι», φτάνοντας στο εμφατικό 5-1 με τα τέρματα των Τζιλομποτζί, Μαξίμ και Σογιάλπ.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Κασίμπασα (για λόγους ξεκούρασης) πέρασε στην ενδεκάδα της Τραμπζονσπόρ ο Τάσος Μπακασέτας, αντίθετα στο αρχικό σχήμα βρέθηκε ο Μανώλης Σιώπης. 

Το ματς κρίθηκε με το γκολ του Έντιν Βίστσα στο 6ο λεπτό, με το οποίο οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος Τουρκίας επικράτησαν με 1-0 και διατηρήθηκε στο «ρετιρέ» της  βαθμολογίας, εννέα βαθμούς μπροστά από την Κόνιασπορ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags