Facebook Pixel Κύπελλο Αγγλίας: Πελάτισσα του... Μαρινάκη και η Λέστερ - Επική τεσσάρα και θρίαμβος - "Ντου" οπαδού και μπουνιές! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-06 20:46:00

Πελάτισσα του... Μαρινάκη και η Λέστερ - Θρίαμβος με επική 4άρα - "Ντου" οπαδού και μπουνιές! (Vid)

Sportdog Team
Πελάτισσα του... Μαρινάκη και η Λέστερ - Θρίαμβος με επική 4άρα - "Ντου" οπαδού και μπουνιές! (Vid)

Η Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη διέλυσε με 4-1 τη Λέστερ και απέκλεισε από το Κύπελλο Αγγλίας ακόμα μια ομάδα της Premier League, μετά την Άρσεναλ. Οπαδός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και γρονθοκόπησε παίκτες της Νότιγχαμ!

Μετά τον αποκλεισμό-σοκ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Μίντλεσμπρο, ήταν η σειρά της κατόχου του τροπαίου του Κυπέλλου Αγγλίας, Λέστερ, να μείνει εκτός συνέχειας από μία ακόμη ομάδα της Championship.

Οι «αλεπούδες» γνώρισαν βαριά ήττα στο «Σίτι Γκράουντ» από την Νότιγχαμ Φόρεστ με 4-1 κι έμειναν πολύ νωρίς εκτός συνέχειας από τη διοργάνωση, με την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς να γίνεται η τρίτη της Premier League που βγαίνει νοκ άουτ στην φάση των «32» (προηγήθηκαν οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γουλβς).

Το παιχνίδι αμαυρώθηκε από ένα πρωτοφανές περιστατικό, καθώς ένας οπαδός της Λέστερ εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και γρονθοκόπησε παίκτες της Νότιγχαμ. Συγκεκριμένα, το περιστατικό έγινε μετά το 2-0 της Φόρεστ, που σκόραρε δύο φορές μέσα σε 82 δευτερόλεπτα. Ο οπαδός, λοιπόν, μπούκαρε το γήπεδο, έτρεξε προς το μέρος των παικτών των γηπεδούχων μοιράζοντας γροθιές προς πάσα κατεύθυνση, χτυπώντας αρκετούς ποδοσφαιριστές προτού επέμβουν οι άνδρες ασφαλείας του γηπέδου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags