Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: "Πέναλτι για σεμινάριο - Κόκκινη κάρτα στον ΠΑΟΚ - Ούτε με... αεροπλάνο δεν πιάνουν τον Ολυμπιακό"
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-07 15:03:00

"Πέναλτι για σεμινάριο - Κόκκινη κάρτα στον ΠΑΟΚ - Ούτε με... αεροπλάνο δεν πιάνουν τον Ολυμπιακό"

του Νίκου Στεργίου
"Πέναλτι για σεμινάριο - Κόκκινη κάρτα στον ΠΑΟΚ - Ούτε με... αεροπλάνο δεν πιάνουν τον Ολυμπιακό"

"Ντροπή να φέρνουν τέτοιο διαιτητή, φτάνει το παραμύθι με τους Έλληνες"! Ο παλαίμαχος διαιτητής Σωτήρης Βοργιάς σχολιάζει στο Sportdog.gr τις αμφισβητούμενες φάσεις του ντέρμπι της Τούμπας, παρουσιάζει τα μεγάλα λάθη που έγιναν και στέκεται στην επιλογή του συγκεκριμένου ρέφερι!

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Στη φάση τού πέναλτι που ζήτησαν οι Πράσινοι στην Τούμπα στάθηκε με δήλωσή του στο sportdog ο Σωτήρης Βοργιάς, καθώς είναι σαφές ότι από το Τριφύλλι έχουν δίκιο να φωνάζουν για την απόφαση του διαιτητή να μην σφυρίξει την παράβαση.

 

Ακόμα, αναφέρθηκε στη φάση που ζήτησε ο Δικέφαλος πέναλτι, προς το τέλος του αγώνα, ενώ ξεκαθάρισε ότι τόσο η ΑΕΚ όσο και ο ΠΑΟΚ δεν μπορούν να προλάβουν τον Ολυμπιακό στη μάχη του πρωταθλήματος.

 

"Πέναλτι για σεμινάριο - Κόκκινη κάρτα στον Τσιγγάρα - Βούτηξε ο παίκτης του ΠΑΟΚ"

 

"Το πέναλτι αυτό που ζητάει ο Παναθηναϊκός ξεκινάει ως πέναλτι για σεμινάριο. Ο παίκτης τού ΠΑΟΚ δεν βρίσκει μπάλα ή τίποτα άλλο. Με το γόνατο του δεξιού του ποδιού τον πατάει και του γυρίζει τον αστράγαλο, άρα έχουμε επικίνδυνο παιχνίδι. Δηλαδή μιλάμε ακόμα και για κόκκινη κάρτα, αλλά σε κάθε περίπτωση ειναι κίτρινη κάρτα και πέναλτι για σεμινάριο UEFA και FIFA", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο Σ. Βοργιάς. 

 

Το πέναλτι που πήρε πίσω;

 

"Είναι φάση για να την βάλουν σε σεμινάριο υψηλού επιπέδου και αυτή, γιατί κάνει τάκλιν και διώχνει την μπάλα ο παίκτης του Παναθηναϊκού. Κάνει υποδειγματικό κόψιμο και ο παίκτης του ΠΑΟΚ βουτάει. Επειδή είναι πάνω στη φάση η βουτιά, δεν συνηθίζεται να δίνουν κάρτα".

 

"Σε αυτόν τον διαιτητή είπα μπράβο - Ούτε με αεροπλάνο δεν προλαβαίνουν τον Ολυμπιακό - Δεν μπορούν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ"

 

Πώς είδατε το ντέρμπι;

 

"Ωραίο παιχνίδι ήταν, μοιρασμένο σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ το πρώτο και το δεύτερο ημίχρονο, αντίστοιχα. Τα συνεχη σφυρίγματα των οπαδών ανάγκασαν τον διαιτητη να παίξει έδρα, δηλαδή να παίξει υπερ του ΠΑΟΚ. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Ντροπή να έρχεται τέτοιος διαιτητής για να παίζει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Καλά έκανε ο Βέλεθ και τα είπε μετά το τέλος του ντέρμπι, σε λίγο θα υπάρξουν και άλλοι που θα τα λένε για αυτό το παραμύθι με τους ξένους που είναι πιο αξιόπιστοι. Πρέπει να τελειώσει αυτό. Είναι κρίμα να παίζουν τέτοιοι διαιτητές. Αν είναι σφυρίχτρες όπως αυτή που ήρθε στον Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, να πω μπράβο. Αλλά αυτόν του ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός πού τον βρήκαν;". 

 

Τον Ολυμπιακό πώς τον είδατε; Έχει ανοίξει μια κουβέντα για το αν μπορεί να τον προλάβει ο ΠΑΟΚ στη μάχη του τίτλου.

 

"Ποιος θα τον προλάβει; Με τα πόδια να πηγαίνει ο Ολυμπιακός και οι υπόλοιποι με αεροπλάνο, δεν τον προλαβαίνουν. Ο ΠΑΟΚ με το που μπαίνει στο αεροπλάνο χάνει το 50% της δύναμής του".

 

Την ΑΕΚ πώς την βλέπετε;

 

Η ΑΕΚ έχει κάνει κοιλιά, δεν μπορεί να παρακολουθήσει τον Ολυμπιακό. Και ο ΠΑΟΚ, φέτος, είναι γερασμένη ομάδα. Να σταματήσουν να ασχολούνται με την διαιτησία και να φτιάξουν ομάδες, αυτή είναι η συβμουλή μου". 




*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άμπαλοι κάνουν κριτική σε Ολυμπιακό - Πρέπει να φύγει ο Μπα - Ούτε ερασιτέχνης ηθοποιός ο Κάκος! 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags