Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Μήνυμα Λουτσέσκου σε ξένο άσο - Μεγάλο "χουνέρι" με ΑΕΚ - Γιατί δεν βάζει τον Σοάρες
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-09 17:02:00

Μήνυμα Λουτσέσκου σε ξένο άσο - Μεγάλο "χουνέρι" με ΑΕΚ - Γιατί δεν βάζει τον Σοάρες

του Λάζαρου Γεωργίδη
Μήνυμα Λουτσέσκου σε ξένο άσο - Μεγάλο "χουνέρι" με ΑΕΚ - Γιατί δεν βάζει τον Σοάρες

Τα πλάνα ενδεκάδας του ΠΑΟΚ για το μεγάλο ντέρμπι! Πώς θα κατεβάσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου την ομάδα του για να διεκδικήσει την πρόκριση στο ΟΑΚΑ και για ποιον χτυπούν... καμπανάκια.

ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Λύρατζης και Σίντκλεϊ θα είναι τα δύο βασικά μπακ του Δικέφαλου στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, με τον Σίντκλεϊ να παίρνει θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας κυρίως λόγω του Λιβάι Γκαρσία.

Αν περιοριστεί αισθητά ο εξτρέμ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο, αυτομάτως η ομάδα του θα χάσει σημαντικό μέρος από τη δύναμή της επιθετικά. Γιατί ο Βιεϊρίνια ναι μεν είναι αρχηγός, ψυχή της ομάδας κ.λπ., αλλά βιολογικά δεν μπορεί να βγάλει τρίτο διαδοχικό 90λεπτο και, μάλιστα, απέναντι σε έναν ποδοσφαιριστή με τα αθλητικά προσόντα του Λιβάι Γκαρσία.

Βασικός θα συνεχίσει να είναι και ο Τσιγγάρας στο σημερινό παιχνίδι που, από τη στιγμή που βρέθηκε στην 11άδα του Δικέφαλου, συνολικά η ομάδα έχει αλλάξει και έχει πάρει τα πάνω της. Δεν ήταν ο Τσιγγάρας που την "σήκωσε" στην πλάτη του. Αλλά ήταν και ο Τσιγγάρας που την σήκωσε στην πλάτη του. Κι αυτό δείχνει, αν μη τι άλλο, ότι αν έκανε μια άλλη διαχείριση ο Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ στο πρώτο διάστημα της περιόδου, ίσως η κατάσταση να ήταν διαφορετική για την ομάδα...

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι έμεινε εκτός ο Τσόλακ. Εκτός έμεινε και ο Μιχαΐλίδης, αν και είναι καλά όπως ο Τσόλακ, αλλά στην περίπτωση του Κροάτη (σε αντίθεση με τον Έλληνα άσο) δεν υπάρχουν πολλές λύσεις για την κορυφή της επίθεσης! Είναι μήνυμα προς τον Τσόλακ το γεγονός ότι έμεινε εκτός, σε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της χρονιά για τον Δικέφαλο; Το καμπανάκι, πάντως, χτύπησε...

Τέλος, έχει ενδιαφέρον να δούμε τι συμβαίνει με την περίπτωση του Σοάρες, καθώς δεν έχει καταφέρει, ακόμα, να αντεπεξέλθει σε θέματα τακτικής. Αυτός είναι ο λόγος που ο Λουτσέσκου του έχει δώσει την ευκαιρία να παίξει μόνο για λίγα λεπτά (με τον Απόλλωνα Σμύρνης), καθώς έχει πολλές απαιτήσεις στο σκέλος της τακτικής από έναν αμυντικό μέσο. Και για την ώρα δεν τον θεωρεί έτοιμο.

Θα μπορούσε κάποιος να υποστηρίξει ότι είναι τραβηγμένο να έχει πολλές απαιτήσεις σε θέματα τακτικής από τον αμυντικό μέσο του, όταν μέχρι πριν από λίγο καιρό έπαιζε με βασικό τον Εσίτι. Παρόλα αυτά ας μην ξεχνάμε ότι ο Σοάρες είναι ένα νέο παιδί που βγήκε για πρώτη φορά από την πατρίδα του, κι αυτό όπως και να το κάνουμε μετράει για τον χρόνο προσαρμογής που χρειάζεται. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκλεισε δύο μεταγραφές ο Μπότο - Ζητάει τρελά λεφτά ο Εσίτι - "Σκάει" και δεύτερη μεγάλη πώληση!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags