Facebook Pixel ΑΕΚ - Δημήτρης Μελισσανίδης: Ανατροπή στην ΑΕΚ με τον επόμενο προπονητή - Νέα απόφαση Μελισσανίδη - Χαμός με Φαν’τ Σιπ
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-11 15:33:00

Ανατροπή στην ΑΕΚ με τον επόμενο προπονητή - Νέα απόφαση Μελισσανίδη - Χαμός με Φαν’τ Σιπ

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ανατροπή στην ΑΕΚ με τον επόμενο προπονητή - Νέα απόφαση Μελισσανίδη - Χαμός με Φαν’τ Σιπ

Ποιον έρχεται μετά τον Ολυμπιακό και τα σενάρια για τον Ολλανδό. Το πλάνο που ετοιμάζουν στην Ένωση, η λίστα με τον πρώην κόουτς της Εθνικής Ελλάδας και οι σκέψεις της διοίκησης για όσα θα γίνουν μετά τον Ολυμπιακό και την αποχώρηση του Αργύρη Γιαννίκη!

Την επόμενη μέρα με το θέμα τού νέου προπονητή, που θα έρθει στη θέση του Αργύρη Γιαννίκη, εξετάζουν ήδη οι άνθρωποι της ΑΕΚ, αν και είναι κάπως εγκλωβιστικό αυτό που συμβαίνει τώρα στην ομάδα.

 

Γιατί ναι μεν ο Γιαννίκης είναι "τελειωμένος" από την ομάδα, αλλά αν τον διώξει άμεσα η διοίκηση ποιον μπορεί να φέρει στη θέση του, από τη στιγμή που θέλoyn ο νέος προπονητής να έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά;

 

Γιατί αυτό που θέλει, τώρα, η ΑΕΚ είναι να έρθει ένας προπονητής γαλόνια, με προσωπικότητα, με επιτυχίες, που να μην είναι δηλαδή στοίχημα, αλλά να έρθει και να πάρει τα κλειδιά της ομάδας στο σπίτι.

 

Αυτή η περίπτωση προπονητή αφενός δεν είναι εύκολο να βρεθεί από τη μία μέρα στην άλλη, αφετέρου ακόμα κι αν βρεθεί λογικό είναι να υπάρξει μια διστακτικότητα αυτή την περίοδο για να έρθει ως τρίτος μέσα στην ίδια σεζόν. Το πλάνο που υπάρχει, πάντως, στην ομάδα είναι να έρθει ένας προπονητής τύπου Σάντος (ή ακόμα και ο ίδιος ο Σάντος), που να είναι σίγουρη λύση, με εκτόπισμα στα αποδυτήρια, να μπορεί να εμπνεύσει παίκτες και οπαδούς.

Για την ιστορία, να πούμε ότι επικοινωνία ανάμεσα σε Σάντος και Ένωση υπήρξε και όταν είχε αποχωρήσει από την ομάδα ο Μιλόγεβιτς, αλλά δεν είχε προχωρήσει το θέμα.

 

Να πούμε κάτι ακόμα; Ένα από τα ονόματα που έχει "παίξει" τις τελευταίες ώρες για τον πάγκο της Ένωσης, εκείνο του πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού Τζον Φαν' τ Σιπ. Ο Ολλανδός τεχνικός έχει διατηρήσει επαφές με την Ελλάδα και, ήδη, το όνομά του είναι μέσα σε εκείνα που έχουν προταθεί και εξετάζονται από τους Κιτρινόμαυρους. Αυτό που βγαίνει πάντως (περίπου) με βεβαιότητα από το ρεπορτάζ, είναι ότι μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα υπάρξουν εξελίξεις με το νέο προπονητή και μάλιστα η απόφαση Μελισσανίδη είναι να φέρει τώρα «κανονικό» προπονητή, που θα μείνει και για την επόμενη σεζόν και όχι κάποιον υπηρεσιακό!

 

Τέλος, αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι να πούμε ότι αλλαγές θα υπάρξουν και στο σκέλος των στελεχών. Κονέ και Παπαδημητρίου φαίνεται ότι βρίσκονται στο κάδρο των ευθυνών, αλλά δεν είναι δεδομένο ότι θα μείνουν ή θα φύγουν. Ούτε φυσικά ότι αν μείνουν ή αν φύγουν θα το κάνουν μαζί...

 

** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 10 οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στην ΑΕΚ, όχι παίκτες - Την πάτησε με Γιαννίκη, ήθελε τον "Στρατηγό"

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags