Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Έσκασε τώρα! Φυλάκιση σε συνδεσμίτη του ΠΑΟΚ!
| 2022-02-11 19:03:00

Έσκασε τώρα! Φυλάκιση σε συνδεσμίτη του ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Έσκασε τώρα! Φυλάκιση σε συνδεσμίτη του ΠΑΟΚ!

Ποινή φυλάκισης 18 μηνών με τριετή αναστολή και χρηματική ποινή 1.300 ευρώ επιβλήθηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο σε φίλαθλο του ΠΑΟΚ, ο οποίος φέρεται να αποτελεί μέλος Συνδέσμου στην περιοχή των Αμπελοκήπων, στη Θεσσαλονίκη.

ΠΑΟΚ: Ποινή φυλάκισης 18 μηνών με τριετή αναστολή και χρηματική ποινή 1.300 ευρώ επιβλήθηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο σε φίλαθλο του ΠΑΟΚ, ο οποίος φέρεται να αποτελεί μέλος Συνδέσμου στην περιοχή των Αμπελοκήπων, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr ο 36χρονος στο πλαίσιο εφόδων της Ελληνικής Αστυνομίας σε Συνδέσμους ομάδων της Θεσσαλονίκης, βρέθηκε να έχει στην κατοχή του κλειδιά από ισόγειο διαμερίσματος που στεγάζεται ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Αμπελοκήπων.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 36χρονος ισχυρίστηκε ότι δεν αποτελεί μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου, ενώ είχε στην κατοχή του κλειδιά από την πόρτα μέσω γνωστών, καθώς εκεί -σύμφωνα με τη μαρτυρία του- παρακολουθούσε αγώνες.

Μάλιστα, ο 36χρονος έχει «καθαρό» ποινικό μητρώο, ενώ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ThessToday.gr, κατά την επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας εντοπίστηκε ένα κατσαβίδι, ένα ψαλίδι, ένας χαρτοκόπτης και σπασμένα «πόδια» από γραφείο και τραπέζι και όχι αντικείμενα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν σωματική βλάβη.

Για την υπόθεση κατέθεσε ως μάρτυρας ο δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου.

Πηγή:thestoday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags