Facebook Pixel Ολυμπιακός: Οριστικό: Παίζει ξανά ο Φορτούνης - Γύρισε... φτιαγμένος, τετ α τετ με Μαρτίνς - "Αντίπαλος" ο Καρβάλιο!
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-11 20:27:00

Οριστικό: Παίζει ξανά ο Φορτούνης- Γύρισε... φτιαγμένος, τετ α τετ με Μαρτίνς- "Αντίπαλος" Καρβάλιο!

GOALάρες by Εvaggelistis
Οριστικό: Παίζει ξανά ο Φορτούνης- Γύρισε... φτιαγμένος, τετ α τετ με Μαρτίνς- "Αντίπαλος" Καρβάλιο!

Σε ποιο ματς επιστρέφει μετά από 238 μέρες και τα δύο κίνητρα του! Ο κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστές μετράει αντίστροφα για να φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα σε επίσημο παιχνίδι και το Sportdog.gr αποκαλύπτει πόσα 24ωρα έμειναν για να τον δούμε στα γήπεδα. Τι συνέβη στου Ρέντη, η κατάστασή του και τα «μπράβο» του Πορτογάλου προπονητή.

Ολυμπιακός: O... κύβος που ερρίφθη για την αγωνιστική επιστροφή του Κώστα Φορτούνη μετά απο 238 ημέρες. H σούπερ εικόνα του στις προπονήσεις, ο "έπαινος" του Μαρτίνς και ο... Καρβάλιο που του δίνει επιπλέον κίνητρο.

Η στήλη έχει όλο το παρασκήνιο για τον κορυφαίο Έλληνα ποδοσφαιριστή!

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ/1: εδώ και περίπου ένα μήνα είχε αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Πλέον ο ... κύβος ερρίφθη, η απόφαση είναι οριστική και το... ραντεβού έχει κλείσει για την Τετάρτη, στις 3.00 το μεσημέρι, στου Ρέντη! Κόντρα στα Τρίκαλα, ο Κώστας Φορτούνης θα αγωνιστεί ξανά σε παιχνίδι!! Συγκεκριμένα, με τον Ολυμπιακό Β´, συμπληρώνοντας 238 ημερολογιακές ημέρες από την προηγούμενη φορά που έπαιξε. Τότε ήταν 26 Ιουνίου, το πρώτο φιλικό προετοιμασίας των "ερυθρόλευκων" επί αυστριακού εδάφους κόντρα στην Βόλφσμπεργκερ. Όταν κι έπαθε ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό του γόνατο... 

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ/2: σε σχέση με το πρώτο του χιαστό, είναι αλήθεια πως αυτή την φορά πήρε περισσότερο χρόνο στον "Φορτού" η ... μεγάλη επιστροφή (πάνω από 7,5 μηνες). Αυτό που μετράει είναι πως γυρνάει δυνατός και "φτιαγμένος", μετά την εγχείρηση, αν κρίνουμε κι από όσα ακούγονται για την παρουσία του στις προπονήσεις των "ερυθρόλευκων". Κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο κι από τον Πέδρο Μαρτίνς, που πρόσφατα μίλησε μαζί του και τον επαίνεσε για την προσπάθεια/εικόνα του.

Το επόμενο είναι να βρει... ρυθμό, μέσα από τα ματς. Σε πρώτη φάση με τον Ολυμπιακό Β, παίρνοντας ένα 60λεπτο στην αναμέτρηση με τα Τρίκαλα. Για όσους γνωρίζουν τον κορυφαίο Έλληνα ποδοσφαιριστή, λένε πως εκτός απο την δίψα του για παιχνίδι έχει δυο επιπλέον κίνητρα. Το οτι έχει γίνει πατέρας και ο τι πλέον στο ρόστερ του Ολυμπιακού υπάρχει και ο Καρβάλιο (επίσης "10άρι"), κάτι που αυξάνει τον ανταγωνισμό...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έχασε" 2.5 εκατομμύρια ο Ολυμπιακός με... απόφαση Μαρτίνς - "Καραμπόλα" με Πίτσι και Τρεζεγκέ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags