Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Σε ποιον παίκτη άλλαξε θέση στην 11άδα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-12 13:00:00

"Μεταγραφή" δεξιού μπακ ο Μαρτίνς - Ανακάλυψε παίκτη έκπληξη - Φτιάχνει τον... νέο Ομάρ!

BoxtoBox
"Μεταγραφή" δεξιού μπακ ο Μαρτίνς - Ανακάλυψε παίκτη έκπληξη - Φτιάχνει τον... νέο Ομάρ!

Η απόφαση του Πορτογάλου κόουτς στο Λιμάνι και η τελευταία ευκαιρία. Ποιον ετοιμάζει για το δεξί άκρο της άμυνας, τι δοκίμασε στο παιχνίδι του Κυπέλλου και γιατί όλα εξαρτώνται από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή...
 

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Το έκανε πέρυσι με τη Σίτι. Το έκανε προ ημερών με τον Παναιτωλικό. Αν νομίζετε ότι ο Πέδρο Μαρτίνς σταμάτησε να σκέφτεται τον Μάριο Βρουσάι ως δεξιό μπακ, γελιέστε. Και πολύ μάλιστα.

Η χρησιμοποίηση του νεαρού εξτρέμ έξω δεξιά στην άμυνα στην κυπελλική ρεβάνς του Ολυμπιακού με την ομάδα του Αγρινίου δεν ήταν τυχαία ούτε αναγκαστική. Εξάλλου είχε στον πάγκο τον Θανάση Ανδρούτσο, έναν άλλο παίκτη που... μετακόμισε εκεί ο ίδιος προπονητής και ο οποίος ήταν χαφ. Ο Πορτογάλος τεχνικός εκτιμά ότι ο Βρουσάι μπορεί να κάνει εξαιρετικά πράγματα ως δεξί μπακ. Να αρχίσει μια νέα καριέρα.

Είναι δυνατός. Είναι γρήγορος. Είναι αλτικός. Ξέρει πολλή μπάλα. Μπορεί να γίνει ένα υπερσύγχρονο δεξί μπακ-χαφ. Ένας παίκτης που θα ανεβοκατεβαίνει την πλευρά όπως έκανε ο Ομάρ ο οποίος ωστόσο δεν είχε τις επιθετικές αρετές του Μάριου. Το θέμα λοιπόν είναι να γυρίσει το... τσιπ και ο ίδιος ο Βρουσάι. Αν θέλει να το γυρίσει γιατί υπάρχουν και παίκτες που αρνούνται ή βλέπουν με... στραβό μάτι τέτοιες αλλαγές.

Το σίγουρο είναι πως του δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία. Γιατί ως εξτρέμ, όταν είναι βασικός σε σοβαρά ματς, δεν αποδίδει αυτά που περιμένουν όλοι από 'κείνον και θα έπρεπε με βάση το ταλέντο του. Ως αλλαγή συνήθως βοηθάει. Αλλά δεν μπορεί να λογίζεται μόνο ως παίκτης αλλαγής. Ούτε για τον ίδιο είναι σωστό. Για να δούμε πως θα πάει αυτό….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οριστικό: Παίζει ξανά ο Φορτούνης- Γύρισε... φτιαγμένος, τετ α τετ με Μαρτίνς- "Αντίπαλος" Καρβάλιο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags