Facebook Pixel ΑΕΚ: "Σκούπα" Μελισσανίδη - "Καψόνι" σε κορυφαίο όνομα - Αλλάζουν όλα μετά τον Ολυμπιακό!
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-13 13:15:00

"Σκούπα" Μελισσανίδη στην ΑΕΚ - "Καψόνι" σε κορυφαίο όνομα - Αλλάζουν όλα μετά τον Ολυμπιακό!

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Σκούπα" Μελισσανίδη στην ΑΕΚ - "Καψόνι" σε κορυφαίο όνομα - Αλλάζουν όλα μετά τον Ολυμπιακό!

Ο Γιαννίκης δεν είναι ο μοναδικός που θα "τιμωρηθεί" για την αποτυχία. Ο Έλληνας κόουτς βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, όμως υπάρχουν κι άλλοι που θα... πληρώσουν την φετινή πορεία. Άλλοι θα φύγουν κι άλλοι θα αλλάξουν πόστο.

ΑΕΚ: Η ήττα και ο οδυνηρός αποκλεισμός στο Κύπελλο Ελλάδας από τον ΠΑΟΚ αποτέλεσε ένα ακόμα "χτύπημα" για την ΑΕΚ, η οποία έχασε οριστικά όλους τους φετινούς της στόχους, αδυνατώντας να εκπληρώσει τις υψηλές προσδοκίες που υπήρχαν στο ξεκίνημα της σεζόν.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι έξαλλος με την εικόνα και τα κάκιστα αποτέλεσματα της ομάδας, κάτι που φρόντισε να δείξει σε όλους κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής του στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, όταν μίλησε με "σκληρή" γλώσσα στην ομάδα.

Στην επικαιρότητα της Ένωσης κυριαρχεί το ζήτημα του προπονητή, αφού ο Αργύρης Γιαννίκης είναι με την "πλάτη στον τοίχο" και τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν ότι δεν φαντάζει πλέον ιδιαίτερα πιθανό να συνεχίσει στην Ένωση και την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

Ωστόσο, ο Έλληνας τεχνικός δεν είναι ο μόνος που ενδέχεται να την "πληρώσει" για την κάκιστη σεζόν της ομάδας. Τα απόνερα των άσχημων αποτελεσμάτων του Δικεφάλου έχουν φέρει σε επισφαλή θέση και τον Παναγιώτη Κονέ!

Ο Τεχνικός Διευθυντής της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ χρεώνεται άλλωστε την αδυναμία της ομάδας να ενισχυθεί μεταγραφικά τον Ιανουάριο, παρά το γεγονός ότι υπήρχαν ξεκάθαρα αγωνιστικά ζητήματα. Η μοναδική κίνηση της AEK ήταν ο Αλεξάντερ Φράνσον, που αποκτήθηκε ως ελεύθερος και μάλιστα φέρεται να ήταν περισσότερο επιλογή... Μελισσανίδη και λιγότερο των Κονέ, Γιαννίκη.

Στην πιάτσα των ατζέντηθων "ψιθυρίζεται" ότι ο Κονέ δύσκολα θα πάρει εκ νέου το χρίσμα του Τεχνικού Διευθυντή την επόμενη σεζόν. Παρ' όλα αυτά, δεν είναι απαραίτητο ότι θα αποχωρήσει ωστόσο, καθώς ενδέχεται απλώς να αλλάξει πόστο στο οργανόγραμμα του συλλόγου και να αναλάβει μια λιγότερο νευραλγική θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "ΕΔΕ" για τους... δημόσιους υπαλλήλους στην ΑΕΚ - Έχασαν σούπερ ταλέντο - Πώς πήγε Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags