Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Σούπερ νέα για Γιοβάνοβιτς - "Βρήκε" παικταρά για τον Παναθηναϊκό - "Νέος ηγέτης ο..." (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-15 07:00:00

Σούπερ νέα για Γιοβάνοβιτς - "Βρήκε" παικταρά για τον Παναθηναϊκό - "Νέος ηγέτης ο..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σούπερ νέα για Γιοβάνοβιτς - "Βρήκε" παικταρά για τον Παναθηναϊκό - "Νέος ηγέτης ο..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην επιλογή του Γιοβάνοβιτς, να επιμείνει στον Φώτη Ιωαννίδη όσον αφορά την ενδεκάδα, στάθηκε ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού Βασίλης Μοιρώτσος.

Παναθηναϊκός: Ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, Βασίλης Μοιρώτσος μίλησε στον αέρα του Over FM για τη νίκη του Παναθηναϊκού στο ματς με τη Λαμία και έκανε ξεχωριστές αναφορές σε ορισμένους ποδοσφαιριστές.

Αρχικά, ο Βασίλης Μοιρώτσος αναφέρθηκε στη συνολική εικόνα που παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στο ματς με τη Λαμία. Συγκεκριμένα, είπε πως ο τρόπος που έπαιζαν οι «πράσινοι» του θύμιζαν Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο στην αρχή της σεζόν. Επίσης, τόνισε πως αν συνεχίσει να αγωνίζεται έτσι θα θεωρηθεί ομάδα τετράδας.

Όσον αφορά την πολύ καλή απόδοση του Φώτη Ιωαννίδη, ανέφερε ότι πρέπει να πιστωθεί στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός δικαιώθηκε για την επιμονή του να βάζει στο αρχικό σχήμα τον 22χρονο επιθετικό.

Τέλος μίλησε για τον Σεμπάστιαν Παλάσιος. «Ο Παλάσιος μου δείχνει ότι μπορεί την επόμενη σεζόν να εξελιχθεί σε ηγέτη της ομάδας. Η συνεχής βελτίωσή του είναι εντυπωσιακή και γι’ αυτό έχω αυτή την άποψη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Μοιρώτσος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκραζαν Ιωαννίδη οι άμπαλοι - Ένας... Κωνσταντίνου με τεχνική - Απαγορεύεται να παίζουν στον ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags