Facebook Pixel ΑΕΚ: "Ο Μελισσανίδης έβαλε λεφτά, οι άλλοι απέτυχαν - Λογικό να γίνεται κουβέντα για Ντέμη..."
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-16 17:58:00

"Ο Μελισσανίδης έβαλε λεφτά, οι άλλοι απέτυχαν - Λογικό να γίνεται κουβέντα για Ντέμη..."

Sportdog Team
"Ο Μελισσανίδης έβαλε λεφτά, οι άλλοι απέτυχαν - Λογικό να γίνεται κουβέντα για Ντέμη..."

Ο Γιώργος Τσακίρης μίλησε για τα συνεχιζόμενα σενάρια περί επιστροφής του Ντέμη Νικολαΐδη στην ΑΕΚ.

Τίποτα δεν προκύπτει από πλευράς ΑΕΚ, τουλάχιστον ως τώρα, για τον Ντέμη Νικολαΐδη, αλλά είναι λογικό να ακούγεται το όνομά του εν μέσω τέτοιας αγωνιστικής κρίσης στην ομάδα, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

«Δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά, αλλά είναι λογικό να γίνεται κουβέντα για τον Ντέμη, από τη στιγμή που απέτυχαν οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει σημαντικές θέσεις στην ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια. Είναι μια προσωπικότητα που κάνει γκελ στον κόσμο και ‘πουλάει’ στα ΜΜΕ. Ο Μελισσανίδης έχει βάλει λεφτά, αλλά αυτοί που έκαναν επιλογές σε παίκτες και προπονητές αποδείχτηκαν ανεπαρκείς για το επίπεδο της ομάδας», τόνισε.

Όσο για το τι μπορεί να προσδοκά η ομάδα στο υπόλοιπο της σεζόν; «Δεν αρκεί στην ΑΕΚ να μπει στα playoffs, αλλά πρέπει να έχει και μια καλή θέση και διαφορά. Αν μπει με τη διαφορά στο μηδέν, θα υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να χάσει και την Ευρώπη, με το πρόσωπο που παρουσιάζει τελευταία η ομάδα. Με την εικόνα αυτή τη στιγμή δεν μπορεί κανείς να θεωρήσει εξασφαλισμένη τη θέση στην Ευρώπη».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags