Facebook Pixel Άρης - ΑΕΚ: Ρίσκο Καρυπίδη με Μπούργος... αντιγράφει τον ΠΑΟΚ - Από τη Λιλ η πρόταση Ταυλαρίδη για ΑΕΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-18 10:00:00

Ρίσκο Καρυπίδη με Μπούργος... αντιγράφει τον ΠΑΟΚ - Από τη Λιλ η πρόταση Ταυλαρίδη για ΑΕΚ!

Οι Μιχείες
Ρίσκο Καρυπίδη με Μπούργος... αντιγράφει τον ΠΑΟΚ - Από τη Λιλ η πρόταση Ταυλαρίδη για ΑΕΚ!

Ο... οικονομικός Πογιέτ και οι πρώτες του κινήσεις στην Εθνική! Αποκαλυπτικά παρασκήνια για τις αλλαγές στην Ένωση, τους λόγους που έφερε τον Αργεντινό προπονητή ο πρόεδρος του Άρη και η οικονομική διαφορά του νέου Ομοσπονδιακού προπονητή με τον Τζον Φαν'τ Σχιπ.

Τα σενάρια για την... αναβάθμιση Στάθη Ταυλαρίδη στην ΑΕΚ και το "ανοικτό κεφάλιο" με τη Λιλ, το κασέ του Γκουστάβο Πογιέτ στην Εθνική και οι λόγοι της πρόσληψης του Χερνάν Μπούργος από τον Άρη.

ΤΑΥΛΑΡΙΔΗΣ/1: διάβασα στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ την... προαναγγελία αναβάθμισης του Στάθη Ταυλαρίδη στο "κιτρινόμαυρο" οργανόγραμμα, στο πλαίσιο των αλλαγών που θα γίνουν/έρχονται. Θα αναλάβει, γράφουν, πιο επιτελικό πόστο, με "εσωτερική μετάθεση" και έτσι ο ρόλος του θα είναι πολύ πιο επιδραστικός σε θέματα  ενίσχυσης της ΑΕΚ, μάλιστα ενόψει και της ερχόμενης μεταγραφικής περιόδου. Ο Στάθης Ταυλαρίδης θυμίζω πως υπό των Παπαδημητριου - Κονέ  είναι σκάουτ, μέλος του τμήματος σκάουτινγκ. Τώρα αν το δημοσίευμα φωτογραφίζει πως θα γίνει τσιφ σκαουτ ή κάτι ακόμη υψηλότερο, ίσως "τρώγοντας" κι έναν από τους δυο, δεν το ξέρω, ούτε μπορώ να το προβλέψω. Δεν είμαι ο... Μελισσανίδης, ούτε έχει ακόμη ξεκινήσει το... ντόμινο στην ΑΕΚ!

ΤΑΥΛΑΡΙΔΗΣ/2: βέβαια ακούω δεξιά κι αριστερά, από φωνές ...εντός/εκτός /και πέριξ της ΑΕΚ, πως ο παλαίμαχος στόπερ και νυν σκάουτ, είχε κάνει πολύ και καλή δουλειά/προεργασία, με τα ταξίδια και τα κονέ του, που προφανώς πήγαινε χαμένη λόγω των... ανωτέρων του. Αυτό... πλασάρεται προς τα ΜΜΕ. Άλλωστε έχουμε διαβάσει και το...φοβερό, πως ο Ταυλαρίδης θέλει... 10 Μοντεστό (ποιος ξέρει, μπορεί να ...έπεισαν και τον Μελισσανίδη για αυτό)!!!Εφόσον πάντως αποκτήσει μεγαλύτερη ισχύ προσεχώς, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν η ΑΕΚ επιστρέψει στην υπόθεση παίκτη της Λιλ, τον οποίο είχε προτείνει ο "Ταυλα" αλλά και μιλήσει μαζί του, για να ερχόταν τον Γενάρη...

 

 

ΠΟΓΕΤ: Σήμερα το μεσημέρι θα εμφανιστεί ενώπιον των Ελλήνων δημοσιογράφων, για την πρώτη ... γνωριμία τους ως Εκλέκτορας της Εθνικής Ελλάδας! Να προλάβουμε , λοιπόν, πως θα φέρει μόνο δυο δικούς τους, επίσης ξένους, συνεργάτες. Και όχι γυμναστή! Το πιο ενδιαφέρον πάντως, για μας, είναι πως όλο το "πακέτο" Γκας Πογέτ θα... έρθει στην ΕΠΟ πιο οικονομικό από εκείνο του προκατόχου του, Φαν Σχιπ. Για την ακρίβεια ο Ουρουγουανός είναι πιο φθηνός κατά περίπου 150 χιλιάρικα από τον Ολλανδό!!

ΜΠΟΥΡΓΟΣ:  ο νέος προπονητής του Άρη, για τα επόμενα 2,5 χρόνια σύμφωνα τουλάχιστον με το συμβόλαιό του, μπορεί να αποτελεί μεγάλο όνομα για την δική μας Super League, με παραστάσεις μέσω του πάγκου της Ατλέτικο Μαδρίτης από κορυφαίο επίπεδο (Πριμέρα, Τσάμπιονς Λιγκ) και από τους πιο ακριβοπληρωμένους στα μέρη μας αλλά αποτελεί και επιλογή υψηλού ρίσκου από πλευράς Καρυπίδη. Ο Χορχέ Μπούργος έχει ελάχιστη εμπειρία/παρουσία ως χεντ κόουτς σε ομάδες, ήταν μια... ζωή η "σκιά"/ο πρώτος βοηθός του Τσόλο Σιμεόνε στους πάγκους και επειδή κατεβαίνει το επίπεδο (λόγω πρωταθλήματος) δεν σημαίνει κιόλας πως γίνεται πιο... εύκολο/απλοϊκό. Θυμίζω παραδείγματα βοηθών μεγάλων προπονητών για χρόνια, που όταν επιχείρησαν να κάνουν... σόλο καριέρα, ως πρώτοι προπονητές, δεν είχαν ανάλογη επιτυχία. Ο Ραβούσης του Μπάγεβιτς, ο Ζοσέ Μοράις (που πέρασε από την ΑΕΚ) αλλά και ο Καράνκα του Μουρίνιο, ο Βίκτορ του Μίτσελ...

ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ: στην Θεσσαλονίκη κάποιοι λένε πως... αντέγραψε τον ΠΑΟΚ και έτσι έφερε για προπονητή παλαίμαχο τερματοφύλακα, όπως δηλαδή ήταν και ο Ραζβάν Λουτσέσκου.... Παρότι αποδεδειγμένα οι τερματοφύλακες δεν "φτουράνε" πολύ μετά σαν προπονητές. Η ουσία είναι πως και ο Αρης , όπως ο ΠΑΟΚ, έχουν πλέον προπονητές (Μπούργος/Λουστέσκου) που ως ποδοσφαιριστές έκαναν διεθνή καριέρα στην θέση του γκολκίπερ. Στην αθηναϊκή ποδοσφαιρική πιάτσα, πάλι, λένε πως και με την περίπτωση Μπούργος ο Θόδωρος Καρυπίδης... μεγαλοπιάστηκε, είναι περισσότερο μια "ψωνίστικη" επιλογή προπονητή, όπως το καλοκαίρι οι  μεταγραφές τύπου Καμαρά, Ιτούρμπε. Εννοώντας  πως το κριτήριο του ήταν περισσότερο να προκαλέσει... θόρυβο και να κάνει την... λεζάντα του με το μεγάλο όνομα που έκλεισε. Κοντός ψαλμός αλληλούϊα στο... γήπεδο.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηχηρή αποχώρηση στην ΑΕΚ - Το πρώτο top όνομα που τελειώνει - Το "βαρίδι" και ο μεγάλος κίνδυνος!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags