Facebook Pixel Ολυμπιακός: Γι' αυτό... χάθηκε η μπάλα με Αταλάντα - Μόνο έτσι προκρίνεται ο Ολυμπιακός - Τικίνιο, προσοχή!
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-18 16:27:00

Γι' αυτό... χάθηκε η μπάλα με Αταλάντα - Μόνο έτσι προκρίνεται ο Ολυμπιακός - Τικίνιο, προσοχή!

του Παναγιώτη Νικολάου
Γι' αυτό... χάθηκε η μπάλα με Αταλάντα - Μόνο έτσι προκρίνεται ο Ολυμπιακός - Τικίνιο, προσοχή!

Η υπέρβαση που ψάχνουν οι Πειραιώτες και τι πρέπει να διορθώσουν. Δικαίωση Μαρτίνς για το ρίσκο με την ενδεκάδα, αλλά θέλει δουλειά ενόψει της ρεβάνς στο Καραϊσκάκη.
 

Ολυμπιακός: Μέσα σε λίγα λεπτά έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια της η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, στο παιχνίδι με την Αταλάντα, και πήγε χαμένος ο κόπος αλλά και το πολύ καλό πρώτο ημίχρονο των Πειραιωτών στο Μπέργκαμο.

Οι Ερυθρόλευκοι φυσικά είναι και με το παραπάνω μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης, καθώς είναι σαφές ότι στο Καραϊσκάκη με 16.000 οπαδούς στο πλευρό τους, μπορούν να ανατρέψουν τα δεδομένα.

Η αλήθεια είναι ότι ο Μαρτίνς έστησε σωστά την ομάδα του, αφού ακόμα και η επιλογή να βρεθεί στην ουσία με έναν αμυντικό μέσο (Εμβιλά) ήταν μεν μεγάλη έκπληξη αλλά δικαιώθηκε. Γιατί ο Αγκιμπού τα πήγε πολύ καλά, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Ονιεκούρου όσον αφορά το τακτικό κομμάτι αλλά και τα πολλά-πολλά τρεξίματα.

Παρόλα αυτά η Αταλάντα είναι μια ομάδα που έχει τρελάνει όλη την Ευρώπη, καθώς έχει ένα μυστικό που από χθες το έμαθαν καλά και οι Πειραιώτες: Οι παίκτες της κάνουν συνεχείς εναλλαγές και παίζουν όλοι παντού!

Ακόμα και όταν η ιταλική ομάδα βρέθηκε χωρίς σέντερ φορ, και στην κορυφή έπαιζε ένας χαφ, κατάφερε να πάρει τα πάνω της και να κάνει τη ζημιά. Γιατί είχε τον έλεγχο στην μπάλα και, μοιραία, το γήπεδο κατηφόρισε.

Ο Ολυμπιακός γνωρίζει καλά ότι έχει δύσκολο έργο στη ρεβάνς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ελπίδες. Παρόλα αυτά αυτό που συζητούσαν οι άνθρωποι του συλλόγου (και χρειάζεται προσοχή στη ρεβάνς) είναι ότι οι παίκτες της Αταλάντα ήταν παντού στο γήπεδο, είναι πολύ καλά δουλεμένη ομάδα και τρομερή αλληλοκάλυψη, έχοντας εξαφανίσει το στατικό παιχνίδι.

Κάποια μουρμούρα που υπήρχε προς τον διαιτητή από τους παίκτες (για παράδειγμα από τον Τικίνιο) καλό θα είναι να μην υπάρχει στη ρεβάνς, δεδομένου ότι χρειάζεται καθαρό μυαλό η πρόκριση...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δικαίωση Μαρτίνς με Ονιεκούρου - Άσε τους προπονητές του Facebook - "Μήνυμα" με Αγκιμπού

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags