Facebook Pixel ΑΕΚ: Νέο σοκ με Στάνκοβιτς και σοβαρός κίνδυνος - Ο "εφιάλτης" Γαλανοπούλου, πώς... γλίτωσε ο Σιμόες!
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-18 22:22:00

Νέο σοκ με Στάνκοβιτς και σοβαρός κίνδυνος - Ο "εφιάλτης" Γαλανοπούλου, πώς... γλίτωσε ο Σιμόες!

GOALάρες by Εvaggelistis
Νέο σοκ με Στάνκοβιτς και σοβαρός κίνδυνος - Ο "εφιάλτης" Γαλανοπούλου, πώς... γλίτωσε ο Σιμόες!

Άγνωστο πότε θα παίξει ο ακριβοπληρωμένος γκολκίπερ της Ένωσης. Γιατί δεν γύρισε στη δράση όταν... έπρεπε, ποιο είναι το νέο του πρόβλημα και η μεγάλη ανησυχία που υπάρχει στα Σπάτα για τη συνέχεια και το χρονοδιάγραμα της επιστροφής του. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του sportdog!

ΑΕΚ: Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς σε ένα ακόμη παιχνίδι του 2022, το "ντέρμπι" με τον ΠΑΣ, δεν υπολογίζεται λόγω... γονάτου στην ΑΕΚ! Μάλιστα το νέο έτος έχει καταφέρει να παίξει μόλις σε ένα ματς, στο οποίο κατέβηκε με ενοχλήσεις!! Ήταν 30 Ιανουαρίου, στην ήττα με 1-2 από τον Βόλο στο ΟΑΚΑ, χωρίς όμως, να διαρρεύσει πως έσφιξε τα δόντια και αγωνίστηκε με δική του ευθύνη, γιατί δεν μπορούσε ο Τσιντώτας λόγω μέσης!!!

Συνολικά το τελευταίο τρίμηνο, από αρχές Δεκεμβρίου δηλαδή και σε 13 ματς, ο 29χρονος πορτιέρε έχει να επιδείξει το συγκεκριμένο αγωνιστικό 90λεπτο! Σε όλα τα υπόλοιπα ήταν εκτός αποστολών...

Θυμίζω πως ο Στάνκοβιτς είχε μπει για έναν απλό καθαρισμό στο γόνατο και πως με βάση την ενημέρωση στα ΜΜΕ θα ήταν έτοιμος στις 9 Ιανουαρίου, για το εντός έδρας ντέρμπι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, της 17ης αγωνιστικής, το οποίο τελικά αναβλήθηκε. Φτάσαμε, λοιπόν, ...αισίως 18 Φεβρουαρίου και ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς έμεινε ξανά στα πιτς. 

Και όπως φαίνεται - χωρίς να το λένε ακόμη - θα μείνει ακόμη για καιρό εκεί!! Αυτό είναι και το χειρότερο, δηλαδή πως κανένας δεν μπορεί να πει με ασφάλεια πότε ο διεθνής Αυστριακός κίπερ θα τεθεί στην διάθεση του κόουτς Γιαννίκη... 

Θα είναι ετοιμοπόλεμος την επόμενη αγωνιστική, στο αθηναϊκό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο; Ή έστω στο εξ αναβολής με τον ΠΑΟΚ, που έχει οριστεί για τις 2 Μαρτίου. Με την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος να ολοκληρώνεται στις 6 Μαρτίου, με το ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης. Και μετά πλέι οφ... Τουλάχιστον για εκεί υπολογίζεται;

Τι λέει το δικό μας ρεπορτάζ; Πως όσο το πηγαίνει συντηρητικά, η φλεγμονή υποχωρεί. Όταν το πιέζει όμως, το γόνατο ξαναπρήζεται. Έτσι και τώρα που γέμισε υγρό και αποκλείστηκε για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ...

Ήδη ακούγονται πολλά - άσχετα αν δεν γράφονται, παρά μόνο με... υπονοούμενα - για αυτή την καθυστέρηση επανόδου του Στάνκοβιτς. Αυτό που έχει ακουστεί πως... "το βλέπουμε/αντιμετωπίζουμε μέρα με την μέρα το πρόβλημα του Τσίτσαν" ασφαλώς και παίζει... γροθιές με τις βεβαιώσεις του περασμένου Δεκεμβρίου πως ο Αυστριακός θα έκανε μια επέμβαση ρουτίνας και έναν καθαρισμό στο γόνατο, που στην χειρότερη εξέλιξη θα τον άφηνε εκτός 30 με 40 ημέρες. Μόνο που σε λίγο θα μετράνε αντίστροφα στο "κιτρινόμαυρο" στρατόπεδο για να κλείσει 3μηνο και ο Στάνκοβιτς εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στο "καθαρισμένο" ή  εγχειρισμένο γόνατο του!!

Ποιος κοροϊδεύει ποιόν τελικά (και) με την υπόθεση Στάνκοβιτς θα ήταν ένα εύλογο ερώτημα. Και μπορεί να μιλάμε για ιατρικά θέματα, που εμπίπτουν και σε προσωπικά δεδομένα αλλά η προηγούμενη... εκπληκτική "ΑΣΤΟΧΙΑ" με την περίπτωση του Κώστα Γαλανόπουλου προκαλεί φυσιολογικά και εντονότατο προβληματισμό και απορίες/ανησυχία, με δεύτερες και τρίτες σκέψεις για τις... ευθύνες. Πόσω μάλλον όταν αυτές μπορούν να ακουμπούν και "ιερές αγγελάδες" του συλλόγου.

Δεν ξέρω (ή δεν... θέλω να ξέρω) αν με τον Γαλανόπουλο έγινε κάποιο "έγκλημα" ή αν όντως ο διεθνής μέσος... "βιάστηκε να επιστρέψει", όπως δηλαδή είχε δικαιολογηθεί ο επικεφαλής του ιατρικού τημ της ΑΕΚ. Μόνο που αυτό ακούγεται... κάπως - σαν δικαιολογία μήπως; - όταν γίνεται ένα χρόνο μετά την πρώτη επέμβαση στον αστράγαλο του "Γαλανό" απο τον Λάκη Νικολάου και ενώ μετρούσε ήδη 28 παιχνίδια! 

Το αποτέλεσμα ήταν να χρειαστεί η βοήθεια κορυφαίου ξένου χειρουργού και εκ νέου επέμβαση στην Πίζα της Ιταλίας για να αποκατασταθεί το πρόβλημα. Μέχρι τότε κάποιοι έλεγαν στον Γαλανόπουλο, όταν παραπονιόταν πως πονούσε, πως ήταν "ψυχολογικοί πόνοι" και θα έπρεπε να μάθει να ζει/παίζει με αυτούς. Μόνο που αποδείχθηκε, στο δεύτερο χειρουργείο, πως κάτι δεν είχε γίνει καλά με τον σύνδεσμο...

Σημειωλογικά το αναφέρω, πως ίδια επέμβαση με του Γαλανόπουλου, στον αστράγαλο, είχε κάνει και ο Σιμόες. Μόνο που αυτός την έκανε στην... Πορτογαλία και δεν χρειάστηκε να... κάνει και δεύτερη. Βλέπετε επέστρεψε νωρίτερα απο τον Γαλανόπουλο αλλά κι απο τις αρχικές προβλέψεις και παίζει απο τότε ασταματάτητα. Παρότι ο Σιμόες είναι και μεγαλυτερος ηλικιακά και με πολλά περισσότερα χιλιόμετρα στο κοντέρ του. Ασφαλώς όμως και όλοι οι οργανισμοί δεν είναι ίδιοι...

Για να επιστρέψω στην περίπτωση/στο πρόβλημα του Στάνκοβιτς. Δεν ξέρω αν έγινε ή όχι κάποιο λάθος. Όπως δεν παίρνω όρκο ότι ισχύει το παράπονο που φέρεται να έχει κάνει ο παίκτης πως "δεν τον πρόσεξαν"! 

Επειδή όμως, η υπόθεση είναι λεπτή και ήδη στα ενωσίτικα fora (και όχι μόνο) γράφονται πολλά, καλό θα είναι σύντομα να υπάρχει μια επίσημη ενημέρωση της κατάστασης του Αυστριακού.

Ειδικά αν ισχύει πως υπάρχει πλέον ενδεχόμενο να του... ανοίξουν ξανά το γόνατο του Στάνκοβιτς. Γιατί αυτό μου μεταφέρθηκε, από την στιγμή που συνεχίζονται οι ενοχλήσεις αλλά και να πρήζεται. Θα είναι όντως σοκαριστική μια τέτοια εξέλιξη, για την πιο δαπανηρή μεταγραφή του περασμένου καλοκαιριού (1.150.000 έσκασε ο Μελισσανίδης στην Σάλτσμπουργκ), για έναν τόσο ακριβό κίπερ, που έδειξε όσο έπαιξε πως έκανε την διαφορά (κάτι που δεν μπορεί ο Τσιντώτας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρίσκο Καρυπίδη με Μπούργος... αντιγράφει τον ΠΑΟΚ - Από τη Λιλ η πρόταση Ταυλαρίδη για ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags