Facebook Pixel Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός: Τον μίκρυνε ο Αναστασίου – Τον ξέρεις τον Ανέστη; «Ξύλο» με Κουρμπέλη.
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-19 23:08:00

Ο Αναστασίου... μίκρυνε τον Παναθηναϊκό – Τον ξέρεις τον Ανέστη; "Ξύλο" με Κουρμπέλη

του Παναγιώτη Νικολάου
Ο Αναστασίου... μίκρυνε τον Παναθηναϊκό – Τον ξέρεις τον Ανέστη; "Ξύλο" με Κουρμπέλη

Δεν δικαιούται να φωνάζει! Ήττα στην έδρα μιας επαρχιακής ομάδας για το Τριφύλλι που εμφανίστηκε κατώτερο των περιστάσεων στο Αγρίνιο.

Παναιτωλικός – ΠαναθηναϊκόςΟ Αναστασίου... μίκρυνε τον Παναθηναϊκό – Τον ξέρεις τον Ανέστη; «Ξύλο» με Κουρμπέλη. Δεν δικαιούται να φωνάζει! Ήττα στην έδρα μιας επαρχιακής ομάδας για το Τριφύλλι που εμφανίστηκε κατώτερο των περιστάσεων στο Αγρίνιο.

Ο Παναιτωλικός έχει εξελιχθεί σε φονέα των γιγάντων και με τον Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο μεγαλώνει το brand name του! Κέρδισε την ΑΕΚ μέσα στο ΟΑΚΑ με ανατροπή. Κέρδισε τον Ολυμπιακό στο πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών του Κυπέλλου και αν ήταν λίγο πιο συγκεντρωμένος στον επαναληπτικό ίσως θα μπορούσε να προχωρήσει στη διοργάνωση.

Την 24η αγωνιστική κέρδισε και τον Παναθηναϊκό με 1-0, ο οποίος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και άτυχος. Του ακυρώθηκε γκολ του Σάρλια με VAR επειδή ο Βέλεθ φαίνεται να έπιασε την κεφαλιά ενώ η μπάλα ήταν άουτ σε μία πολύ δύσκολη, ομολογουμένως, φάση.

Ο Παναθηναϊκός διαμαρτύρεται για το γκολ του Παναιτωλικού, ισχυριζόμενος, ότι το φάουλ απ'όπου προήλθε το γκολ του Μεντόσα, ήταν έμπνευση του Σιδηρόπουλου.

Ο Παναθηναϊκός δεν δικαιούται να διαμαρτύρεται για το αποτέλεσμα της ήττας και να τη συνδέει με τη διαιτησία, διότι θα μπορούσε να περιορίσει την απώλεια βαθμών, όταν κέρδισε πέναλτι με τον Ανέστη να ψαρεύει τον Καρλίτος και να διατηρεί το μηδέν στην εστία του με την απόκρουσή του.

Τα σχόλια των οπαδών που ανέβασε το Sportdog παρουσιάζουν ποιά άποψη έχει ο κόσμος για το αποτέλεσμα και σίγουρα δεν το αποδίδουν στις διαιτητικές αποφάσεις

Το Τριφύλλι μέσα στην έδρα μίας επαρχιακής ομάδας έπαιξε σαν μικρή ομάδα, αφού ο Παναιτωλικός έδειχνε μεγάλη άνεση στο παίξιμό του και χωρίς να αγχώνεται πήρε μία ακόμα σπουδαία νίκη, η οποία τον έφερε στην 9η θέση με 28 βαθμούς, έναν από τον 8ο Άρη. Έτσι οι πράσινοι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το στραβοπάτημα του Αστέρα Τρίπολης που έχασε στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο.

Το πόσο έχει μικρύνει ο Παναθηναϊκός φαίνεται από την ατάκα του Γιάννη Αναστασίου στο συνδρομητικό κανάλι, στο πρώτο σχόλιο μετά τη λήξη της αναμέτρησης. «Ελέγξαμε το παιχνίδι. Θεωρώ, ότι δεν είχαμε ιδιαίτερα προβλήματα απλά μερικές στιγμές δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε τη μπάλα και αμυνόμασταν πολύ κοντά στην περιοχή μας», ήταν η αφοπλιστική ατάκα του Έλληνα τεχνικού που είχε περάσει στο παρελθόν από τον πάγκο του Τριφυλλιού, αλλά τώρα χτίζει κάτι διαφορετικό στο Αγρίνιο.

Αρκεί η ομάδα να μάθει να διαχειρίζεται τις νίκες της. Γιατί το παραδέχτηκε και ο «Ολλανδός», ότι μετά από τέτοια αποτελέσματα οι παίκτες δεν διαχειρίστηκαν σωστά την κατάσταση.

Δεδομένα θα πρέπει να σταθούμε στην παρουσία του Γιάννη Ανέστη που ήταν ο MVP του Παναιτωλικού με την απόκρουση πέναλτι. Έφυγε από την ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2018 πικραμένος για την κριτική που δέχτηκε. Άλλες φορές δίκαια και άλλες άδικα.

Πήγε Ισραήλ για λίγους μήνες, αλλά δεν στέριωσε στην Χάποελ Μπεερ Σεβά. Έμεινε χωρίς ομάδα μέχρι τον Γενάρη όποτε και τον πήρε η Γκέτενμποργκ. Στη Σουηδία πραγματοποίησε 130 εμφανίσεις, πριν επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό της ομάδας της Αιτωλοακαρνανίας.

Το ότι έπιασε το πέναλτι του Καρλίτος δεν ήταν είδηση! Δεν μάθαμε τώρα τον Ανέστη. Το έχει ξανακάνει στο παρελθόν. Στην Ένωση είχε πιάσει πέναλτι και είχε κάνει καλές εμφανίσεις και μάλιστα, σε περιόδους που η ψυχολογία του στο ναδίρ, μετά από λάθος που είχε στοιχίσει στην ομάδα του.

Τον Γενάρη του 2016 είχε ερωτηθεί για την τεχνική του. «Τα πέναλτι τα μελετάω, αλλά και κοιτάω στα μάτια τον εκάστοτε εκτελεστή, όπως και αυτός, βέβαια. Μυστικό, δεν υπάρχει. Θέλει τύχη και να διαβάσεις τον παίκτη».

Κάπως έτσι λοιπόν κοίταξε στα μάτια τον Καρλίτος, τον διάβασε και έστειλε τον Παναθηναϊκό ταπεινωμένο στα αποδυτήρια με τα νεύρα στο κόκκινο, κάτι που φάνηκε στην αψιμαχία του Κουρμπέλη με τον Μαλλή.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags