Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τέλος ξένος άσος - Χαλάει συμφωνία 5 εκατομμυρίων - "Καψώνι" από Μαρτίνς!
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-20 09:55:00

Τέλος ξένος άσος από τον Ολυμπιακό - Χαλάει συμφωνία 5 εκατομμυρίων - "Καψώνι" από Μαρτίνς!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τέλος ξένος άσος από τον Ολυμπιακό - Χαλάει συμφωνία 5 εκατομμυρίων - "Καψώνι" από Μαρτίνς!

Τι του ανακοίνωσαν στου Ρέντη και γιατί δεν έφυγε τον Ιανουάριο από Ελλάδα. Ποιος είναι ο παίκτης που μοιάζει απίθανο να... γυρίσει την κατάσταση και να κερδίσει θέση στο ρόστερ, το δυνατό βιογραφικό, τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό και η αναζήτηση για την επόμενη ομάδα στην καριέρα του.

Στο... παρά πέντε των μεταγραφών του Αυγούστου, ο Ολυμπιακός προχώρησε στην απόκτηση του Μίχαλ Καρμπόβνικ με τη μορφή δανεισμού από τη Μπράιτον, κίνηση που προκάλεσε ενθουσιασμό.

Ο Πολωνός είχε τα εχέγγυα να γίνει βασικός στους πρωταθλητές Ελλάδας, διέθετε την έφεση να δώσει λύσεις τόσο στα αριστερά όσο και στα δεξιά της άμυνας, ενώ δεν περνούσε απαρατήρητο το γεγονός ότι στο παρελθόν είχε βρεθεί στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα, όντας ένα σπουδαίο ταλέντο.

Ωστόσο, όλα αυτά έμειναν στη θεωρία. Στην πράξη ο νεαρός αμυντικός δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί ποτέ και να δώσει το κάτι παραπάνω στον Ολυμπιακό. Και μπορεί να μην έχει τελειώσει ακόμα η σεζόν, αλλά αν σκεφτεί κανείς ότι μετά από αρκετές ευκαιρίες που του έδωσε ο Πέδρο Μαρτίνς, έφτασε να μην χωρά στην αποστολή και να παίζει στον Ολυμπιακό Β', γίνεται αντιληπτό ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά.

Αποτελεί πλέον... βεβαιότητα ότι ο Καρμπόβνικ δεν θα συνεχίσει στο Λιμάνι την επόμενη σεζόν. Το γνωρίζουν και οι Άγγλοι, που ξεκίνησαν το σχετικά ρεπορτάζ, αναφέροντας πως ο παίκτης θα επιστρέψει στη Μπράιτον εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Θα πρέπει να γίνουν φοβερά πράγματα για να ανατραπούν τα δεδομένα και να αποφασίσουν στον Ολυμπιακό ότι αξίζει τον κόπο να δώσουν στη Μπράιτον 5.000.000 ευρώ, όσο είναι δηλαδή το ποσό που προβλέπεται στη ρήτρα αγοράς. Με τέτοια χρήματα οι Πειραιώτες μπορούν ανα αποκτήσουν τουλάχιστον δύο παίκτες ικανούς να κάνουν τη διαφορά.

Όλα δείχνουν πως η επιλογή να μην "τελειώσει" τον περασμένο Ιανουάριο, παρά τη σχετική κουβέντα που είχε ανοίξει, ο Καρμπόβνικ απλώς ανέβαλε κατά λίγους μήνες το "διαζύγιο"...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ-Ολυμπιακός για το "πιο hot πρότζεκτ στην Ολλανδία - Πωλείται με 1.5 εκατ., θυμίζει Μιχαηλίδη"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags