Facebook Pixel Super League: Ξεκάθαρος Βαρούχας για τα... τρία πέναλτι ΑΕΚ και τα δύο Βόλου - Τι είπε για το ακυρωθέν γκολ ΠΑΟ (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-20 23:30:00

Ξεκάθαρος Βαρούχας για τα... τρία πέναλτι ΑΕΚ και τα δύο Βόλου - Τι είπε για ακυρωθέν γκολ ΠΑΟ (Vid)

Sportdog Team
Ξεκάθαρος Βαρούχας για τα... τρία πέναλτι ΑΕΚ και τα δύο Βόλου - Τι είπε για ακυρωθέν γκολ ΠΑΟ (Vid)

Πήρε θέση για τις διαμαρτυρίες ΑΕΚ, Βόλου και Παναθηναϊκού! Ο καθηγητής διαιτησίας ανέλυσε τις αμφισβητούμενες φάσεις της αγωνιστικής στην ΕΡΤ και με εξαίρεση το παιχνίδι του Τριφυλλιού με τον Παναιτωλικό, σε όλα τα άλλα κατέθεσε την δική του άποψη, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Super League: Ο Παναγιώτης Βαρούχας ανέλυσε τις επίμαχες φάσεις της  24ης αγωνιστικής στην "Αθλητική Κυριακή", μετά από ένα Σαββατοκύριακο που έγινε αρκετή κουβέντα για τη διαιτησία.

Αναφορικά με το παιχνίδι ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα, ο έμπειρος καθηγητής διαιτησίας τόνισε ότι η Ένωση είχε δίκιο σε μια από τις τρεις περιπτώσεις που διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι. Πρόκειται για τη φάση του 43', με τον Παναγιώτη Βαρούχα να υποστηρίζει πως ο Ανσαριφάρντ ανατράπηκε από τον Καραχάλιο και θα έπρεπε να υποδειχθεί η εσχάτη των ποινών.

Αντιθέτως, τόνισε ότι δεν υπάρχει πέναλτι ούτε στο μαρκάρισμα του Γκαρσία από τον Ποζνάσκι στο 23' ούτε στη φάση του Παντελάκη στο 28', αναλύοντας ότι το χέρι του Έλληνα άσου εντός περιοχής ήταν κολλημένο στο σώμα του.

Ο Παναγιώτης Βαρούχας δικαίωσε διαιτητή και VAR για τις επίμαχες φάσεις του Βόλος-Ολυμπιακός, ματς στο οποίο οι γηπεδούχοι ζήτησαν δύο πέναλτι. Αρχικά, υποστήριξε ότι δεν υπήρξε παράβαση στη φάση του 31', όταν ο Νίνης έπεσε στη μεγάλη περιοχή από μαρκάρισμα του Σισέ. Όπως ανέλυσε ο καθηγητής διαιτησίας, ο Σισέ βρήκε την μπάλα και εν συνεχεία ο Νίνης ήταν αυτός που προκάλεσε την επαφή με το πόδι του Αφρικανού αμυντικού, προτού πέσει στο χορτάρι.

Επίσης, τόνισε πως δεν υπάρχει πέναλτι σε χέρι του Μπα στο 73', καθώς η μπάλα βρήκε πρώτα στο κεφάλι του παίκτη και εν συνεχεία στο χέρι του, με αποτέλεσμα η επαφή να είναι ακούσια.

Αναφορικά με την αναμέτρηση Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός, ο Παναγιώτης Βαρούχας αναφέρθηκε στο ακυρωθέν των φιλοξενούμενων στο 36' και υποστήριξε ότι πρόκειται για μια φάση που ούτε το VAR μπορούσε να πάρει ξεκάθαρη θέση για το αν η μπάλα είχε βγει εκτός, την ώρα που βρισκόταν στον αέρα. Ξεκαθάρισε πως ο επόπτης ήταν ο μόνος που μπορούσε να έχει ξεκάθαρη άποψη για τη φάση. Πάντως, σε σχετική ερώτηση του Αντώνη Πανούτσου, ο καθηγητής διαιτησίας απάντησε πως η δική του εντύπωση είναι πως επρόκειτο όντως για άουτ.

Σχετικά με το φάουλ, από το οποίο προήλθε το νικητήριο γκολ του Παναιτωλικού, ο παλαίμαχος διαιτητής εξέφρασε την άποψη ότι η απόφαση του Σιδηρόπουλου ήταν σωστή, καθώς ο Γκατσίνοβιτς ανέτρεψε τον Μεντόσα, προκαλώντας επαφή γόνατο με γόνατο. Τέλος, δικαίωσε διαιτητή και VAR για την υπόδειξη πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού στο 67', αναλύοντας πως ο Κορνέλιους ανέτρεψε τον Ιωαννίδη τόσο με τα χέρια όσο και με το σώμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό παίρνει τον τίτλο ο Ολυμπιακός - Βγήκε το κόλπο Μαρτίνς - "Σημάδι" ο Μπα, χάθηκε ο Καρβάλιο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags