Facebook Pixel Sportdog.gr | "Βέτο" Μαρτίνς στον Ολυμπιακό - Μεγάλο λάθος με τον Γκάρι - "Δεύτερες σκέψεις" για Καρβάλιο!
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-21 10:00:00

"Βέτο" Μαρτίνς στον Ολυμπιακό - Μεγάλο λάθος με τον Γκάρι - "Δεύτερες σκέψεις" για Καρβάλιο!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Βέτο" Μαρτίνς στον Ολυμπιακό - Μεγάλο λάθος με τον Γκάρι - "Δεύτερες σκέψεις" για Καρβάλιο!

Η... ανακοίνωση του Πορτογάλου στη διοίκηση και ο παίκτης που "κόπηκε"! Ποιον δεν ήθελε ο Πέδρο Μαρτίνς στο Λιμάνι, τι συνέβη με τον Ροντρίγκες που βρίσκεται πάλι στα πιτς και η λάθος εκτίμηση με τον Πορτογάλο άσο ενόψει Αταλάντα.
 

Ολυμπιακός: Δεν ήταν η πρώτη φορά που οι Ερυθρόλευκοι κλήθηκαν να αγωνιστούν σε αναμέτρηση για την Ευρώπη έχοντας μια πολύ σημαντική απώλεια σε παίκτη που είναι δηλωμένος στην λίστα και η οποία αναγκαστικά άλλαξε τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς.

Έτσι φέτος παρά το γεγονός πως ο Γκάρι Ροντρίγκες έδειξε ανανεωμένος μετά την παρουσία του στο Κόπα Άφρικα, με την φανέλα του Πράσινου Ακρωτηρίου όπου έπαιξε και στα τέσσερα παιχνίδια βάζοντας ένα γκολ και έχοντας μια ασίστ, ήρθε ακόμα ένας νέος τραυματισμός. Πιο συγκεκριμένα ο έμπειρος εξτρέμ βρήκε δύο φορές δίχτυα στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό, τέσσερις μετά στην αναμέτρηση με τον Ιωνικό αναγκάστηκε να αποχωρήσει μόλις στο 43' με νέο πρόβλημα.

Μάλιστα στον Ολυμπιακό τα έχουν λίγο και με τον… εαυτό τους. Μπορεί ο Γκάρι να ήταν πολύ καλός μετά την παρουσία του στην διοργάνωση του Καμερούν, όμως σύμφωνα με τις μετρήσεις που γίνονται στου Ρέντη, του 31χρονου χτυπούσαν… κόκκινο και ίσως αν είχε γίνει διαφορετική διαχείριση να μην είχε τραυματιστεί και να ήταν παρών στον αγώνα με την Αταλάντα. Πάντως για να καταλάβουμε την κατάσταση που επικρατεί για τον Αφρικανό θα πρέπει να αναφέρουμε πως από τις 18 Σεπτεμβρίου που έχει φορέσει τα Ερυθρόλευκα μετράει μόλις 10 παρουσίες στην ενδεκάδα, έχοντας δύο γκολ και μια ασίστ.

Παράλληλα πάντως ο Πέδρο Μαρτίνς έχει καταλάβει ότι η μεταγραφή του Ζοάο Καρβάλιο μπορεί να δώσει στους Ερυθρόλευκους πολλές λύσεις. Μέσα σε πολύ λίγο χρόνο ο Πορτογάλος έχει καταπλήξει τους πάντες με την τεχνική του κατάρτιση τόσο στις προπονήσεις, όσο και τις δύο φορές που αγωνίστηκε με τους Πειραιώτες, με ΑΕΚ και Παναιτωλικό για το Κύπελλο, έχοντας μάλιστα στην συγκεκριμένη αναμέτρηση δώσει και ασίστ. Γι’ αυτό και κάποιοι αναρωτιούνται μήπως ήταν τελικά λάθος που δεν δηλώθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα, για τα δύο παιχνίδια με την Αταλάντα.

«Βέτο» Μαρτίνς για μεταγραφή

Έντονη φημολογία υπήρχε το προηγούμενο διάστημα, σχετικά με το ενδεχόμενο να κάνει ο Ολυμπιακός κάποια μεταγραφή από την αγορά των ελεύθερων παικτών, που ήταν ανοικτή μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου.

Τελικά, δεν προχώρησε καμία περίπτωση και ο λόγος δεν είναι άλλος από το… βέτο του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος και το καλοκαίρι είχε πει πως θέλει να ελαφρυνθεί το Ερυθρόλευκο ρόστερ με στόχο την καλύτερη διαχείρισή του. Τελικά όμως αυτή τη στιγμή στην ομάδα υπάρχουν πάνω από 40 παίκτες κάτι που φυσικά δημιουργεί προβλήματα ακόμα και στην προπόνηση.

Παράλληλα και στο οικονομικό κομμάτι αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλοί παίκτες που ενώ παίρνουν αρκετά χρήματα δεν αγωνίζονται σχεδόν καθόλου, ενώ ο ίδιος ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα μπορούσε να εμπιστευτεί έναν ποδοσφαιριστή που θα ερχόταν την τελευταία στιγμή στην ομάδα και μάλιστα σε μια περίοδο που όλες οι αναμετρήσεις είναι… φωτιά!

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό παίρνει τον τίτλο ο Ολυμπιακός - Βγήκε το κόλπο Μαρτίνς - "Σημάδι" ο Μπα, χάθηκε ο Καρβάλιο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags