Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έξι εκατομμύρια για Ελ Αραμπί - Νέο ραντεβού με Ολυμπιακό - Σενάριο για Έλληνα φορ από εξωτερικό!
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-23 10:00:00

Έξι εκατομμύρια για Ελ Αραμπί - Νέο ραντεβού με Ολυμπιακό - Σενάριο για Έλληνα φορ από εξωτερικό!

του Παναγιώτη Νικολάου
Έξι εκατομμύρια για Ελ Αραμπί - Νέο ραντεβού με Ολυμπιακό - Σενάριο για Έλληνα φορ από εξωτερικό!

Το... χρυσάφι στον Μαροκινό και ο διεθνής άσος που αρέσει σε Μαρτίνς. Οι τελευταίες πληροφορίες για το "σήριαλ" της ανανέωσης του, οι πληροφορίες για μία ακόμα συνάντηση και το όνομα-έκπληξη που έπεσε στο τραπέζι για να τον διαδεχθεί.

Σε… θρίλερ έχει εξελιχθεί η ανανέωση του συμβολαίου του Γιουσέφ Ελ Αραμπί με τον Ολυμπιακό μιας και η συνεργασία τους κανονικά ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Μαροκινός είναι αναπόσπαστο κομμάτι της μηχανής του Πέδρο Μαρτίνς, που μάλιστα ο ίδιος έχει δώσει το ΟΚ πριν τα Χριστούγεννα να προχωρήσουν ταχύτατα οι συνομιλίες ώστε ο έμπειρος φορ να συνεχίσει να είναι ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών. Μπορεί οι πρώτες συζητήσεις να έχουν ξεκινήσει από το τέλος του 2021, όμως ακόμα και σήμερα δεν υπάρχει… λευκός καπνός, όμως υπάρχει έντονα η αίσθηση πως οι γέφυρες πέφτουν ώστε να υπάρξει συμφωνία και μάλιστα άμεσα.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι κοντά στα Χριστούγεννα υπήρχε η πληροφόρηση πως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα πρόσφεραν συμβόλαιο δύο ετών στον Μαροκινό, κάτι που ήθελε εξ αρχής ο ποδοσφαιριστής, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο το πόσο θέλει τον Ελ Αραμπί και τα επόμενα χρόνια στην ομάδα. Πλέον το μόνο που απομένει είναι να υπάρξει συμφωνία και στο οικονομικό κομμάτι, με τον Ελ Αραμπί αυτή τη στιγμή να παίρνει 2,1 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο συν τα μπόνους που έχουν συμφωνηθεί με την ΠΑΕ. Οι πληροφορίες πάντως που έρχονται από τα γραφεία του συλλόγου αναφέρουν πως μετά τον αγώνα με την Αταλάντα αναμένονται εξελίξεις, μιας και οι πάντες αυτή τη στιγμή οι πάντες έχουν στο μυαλό τους τη ρεβάνς με τους Μπεργκαμάσκι.

Δεν είναι πάντως μόνο οι Ερυθρόλευκοι που… κυνηγάνε την υπογραφή του Μαροκινού. Σύμφωνα με αυτά που ακούγονται, αλλά και με πληροφορίες, ο Αραμπί αυτή τη στιγμή έχει στα χέρια του πρόταση από ομάδα της Αραβίας, διάρκειας δύο ετών και με απολαβές που ξεπερνούν τα 6 εκατομμύρια ευρώ, ποσό τεράστιο αν σκεφτεί κανείς και την ηλικία του.

Πάντως οι Πειραιώτες αν δεν έρθουν σε συμφωνία για τον 35χρονο έχουν ήδη στο μυαλό τους τις επόμενες επιλογές που θα μπορούσαν να τον αντικαταστήσουν. Αρκετά ψηλά στην λίστα δεν είναι άλλος από τον Εράν Ζάχαβι της Αϊντχόφεν. Ο 34χρονος επιθετικός των Ολλανδών είναι στους Ερυθρόλευκους από το 2020, μετρώντας μέχρι σήμερα 26 γκολ σε 62 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ δεν είναι άγνωστο πως το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι.

Ωστόσο, ο Ισραηλινός επιθετικός δεν είναι αυτός που θέλει περισσότερο ο Πέδρο Μαρτίνς. Η… καψούρα του Πορτογάλου είναι o Τάσος Δουβίκας. Ο 23χρονος είχε κάνει φοβερή εντύπωση στους Ερυθρόλευκους όταν την περασμένη χρονιά είχε 14 γκολ σε 34 συμμετοχές του σε όλες τις διοργανώσεις με τον Βόλο, όμως η περίπτωσή του δεν προχώρησε μιας και δεν μπόρεσε να βρεθεί κοινή γραμμή με τον Αχιλλέα Μπέο.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο 22χρονος φορ να πάρει μεταγραφή έναντι 1,2 εκατομμυρίων ευρώ στην Ουτρέχτη, για συμβόλαιο τεσσάρων ετών με τις απολαβές του να ακουμπάνε τα 350 χιλιάδες ευρώ. Μάλιστα ο νεαρός επιθετικός συνεχίζει να δείχνει και στην Ολλανδία ότι πρόκειται για έναν σούπερ επιθετικό, μιας και μέχρι τώρα έχει 24 συμμετοχές έχοντας βρει δίχτυα 8 φορές.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Ούτε ο Ολυμπιακός έχει Λιβάγια - Γι’ αυτό έφυγε από ΑΕΚ - ΟΦΗ και ΠΑΣ για τον... μικρό Κακά του ΠΑΟ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags