Facebook Pixel Ολυμπιακός - Αταλάντα: Έξαλλοι Ολυμπιακοί! «Παραίτηση Μαρτίνς! Η χειρότερη ομάδα - Highlight η γιούχα σε Ονιεκουρου»
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-24 22:58:00

Έξαλλοι Ολυμπιακοί: "Η χειρότερη ομάδα της 10ετίας - Κολλημένος Μαρτίνς - Μόνο τρεις παίκτες κράτα"!

Sportdog Team
Έξαλλοι Ολυμπιακοί: "Η χειρότερη ομάδα της 10ετίας - Κολλημένος Μαρτίνς - Μόνο τρεις παίκτες κράτα"!

"Highlight η γιούχα σε Ονιεκουρου, άλλαξε επιτέλους σύστημα"! Δυσαρεστημένος ο κόσμος της ομάδας του Πειραιά από την ήττα και την εμφάνιση απέναντι στην Αταλάντα.

Ολυμπιακός - Αταλάντα: Έξαλλοι Ολυμπιακοί! «Παραίτηση Μαρτίνς! Η χειρότερη ομάδα - Highlight η γιούχα σε Ονιεκουρου». Δυσαρεστημένος ο κόσμος της ομάδας του Πειραιά από την ήττα και την εμφάνιση απέναντι στην Αταλάντα.

Μετά το 2-1 στο Μπέργκαμο, ήταν ξεκάθαρο, ότι ο Ολυμπιακός δεν θα είχε εύκολο έργο απέναντι στην Αταλάντα. Αυτό επιβεβαιώθηκε στον επαναληπτικό του «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Η Ιταλική ομάδα επικράτησε θριαμβικά με 3-0 και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Europa League.

Ο κόσμος των «Πειραιωτών» όμως δεν έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του στο παιχνίδι. Στέκεται πολύ στην κακή μέρα των παικτών αλλά και του Μαρτίνς που δεν έκανε άμεσες αλλαγές στο δεύτερο μέρος με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος και η Αταλάντα να καθαρίσει το ματς.

Το Sportdog συγκέντρωσε μερικά από τα σχόλια και σας τα παρουσιάζει:

Άμεση παραίτηση Μαρτινς και ξεκαθάρισμα ρόστερ...η ομάδα όχι απλά δεν βλέπεται... πολλά χρόνια πίσω

Κακή σύνθεση ομάδας..κακοί παίχτες εδώ και μήνες..κακός Λαλα σήμερα.. κακός Βατσλικ.. κάκιστος Μαρτινς με το κολλημένο του μυαλό να παίζει το ίδιο ποδόσφαιρο που δεν του βγαίνει άμυνα άμυνα άμυνα βγαίνεις μπροστά και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα ξανά γυρνάς άμυνα ...ποιος περίμενε κάτι διαφορετικό σήμερα όταν μέσα Ελλάδα κερδίζεις κάτι βολους 0-1 με το στανιο στο 80..αλλαγές θέλεις η ομάδα και πρέπει να ξεκινήσει από ψηλά από προπονητή και κάτω...

Παίζουμε με 3-5-2 και τρώμε 2 γκολ τα οποία αριθμητικά και παιχτηκα δεν θα έπρεπε να τα φάμε.Μανωλας στο 2ο γκολ μαρκάρει με τα μάτια πίσω από παιχτη ο οποίος μαρκάρει ήδη και τρώμε το γκολ μέσα στην περιοχή και το 3ο γκολ παίζουμε με 5 χαφ και τρώμε γκολ εξω από την μεγάλη περιοχή.Μαρτινς αφού βλέπεις ότι δεν στη βγαίνει αυτό το σύστημα γιατί δεν το αλλάζεις?γιατί βάζεις Ονιεκουρου μέσα?γιατί αφήνεις εξω τον Μασουρα?

Κρατήστε Μανωλα, Φορτουνη και Βαλμπουενα (για 10 λεπτά) και διώξτε όλους τους άλλους! Μας έχετε αρρωστήσει 3 χρόνια τώρα! Αμπαλοι παίχτες που πριν από 5 χρόνια δε θα περνούσαν ούτε απ εξ από το γήπεδο.

Έπαιξα over 40 επιστροφές Μανωλά σε Βάντσλικ.... Λέτε να το κέρδισα?

Έχεις τον κόσμο στο πλευρό σου, θες 2 γκολ για περάσεις ,και παίζεις με 3 στόπερ και κάνεις μια ευκαιρία με τον Καμαρά στο πρώτο ημίχρονο ,και θες να περάσεις!τ Τα 2 γκολ τα φάγανε γιατί το αμυντικό χαφ δεν πήγε να μαρκάρει!

Όλα καλά παιδιά. Άλλη μια συνηθισμένη χρονιά στην Ευρώπη. Κατά τα άλλα πάμε για πρωτάθλημα.

Σορρυ μάγκες μου αλλά αυτή η ομάδα είναι η χειρότερη τα τελευταία 10 χρόνια

Και του χρόνου να μαστε...Λαλα...

Εγώ δεν περίμενα λιγότερα από 2 , οπότε μια χαρά , προχωράμε!!!

Η ομάδα σέρνεται εδώ και πολλούς μήνες. Κρίμα!

Κρίμα. Γυρίσαμε πολλά χρόνια πίσω. Η Ευρώπη είναι ο καθρέφτης. Τα ψέματα τέλειωσαν. Ούτε στην Ελλάδα παίζουμε καλά.

Τοσο ωραιο ματς που hilight ήταν οι αποδοκιμασιες στον Ονιεκουρου

Μπουτίκ αντί για ομάδα.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απαράδεκτο για τον Ολυμπιακό του Μαρτίνς - Μπάχαλο με Μανωλά και Εμβιλά - Όχι και... γιούχα! 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags