Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Συναγερμός" στον ΠΑΟΚ για τα πανό - Το παίρνει πάνω του ο Σαββίδης - "Τέλος" από την Τούμπα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-25 12:28:00

"Συναγερμός" στον ΠΑΟΚ για το πανό - Το παίρνει πάνω του ο Σαββίδης - "Τέλος" από την Τούμπα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Συναγερμός" στον ΠΑΟΚ για το πανό - Το παίρνει πάνω του ο Σαββίδης - "Τέλος" από την Τούμπα!

Έντονος προβληματισμός για όσα έγιναν στο παιχνίδι με την Μίντιλαντ. Το απαράδεκτο πανό που έκανε... βόλτες, ο λόγος που δεν κατέβηκε άμεσα και η ανακοίνωση της ΠΑΕ που θα πρέπει να γίνει πράξη.
 

Ολόκληρο θέμα έχει προκύψει από το βράδυ της Πέμπτης, και σωστά, με το εμετικό πανό που σήκωσαν στην Τούμπα μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ υπέρ των δολοφόνων του Άλκη Καμπανού. Στον Δικέφαλο έχουν παρεισφρήσει το τελευταίο διάστημα στοιχεία που διώχνουν τους φιλάθλους από το γήπεδο και έχουν δημιουργήσει πολύ άσχημο κλίμα. Για αυτό και εναντίον της Μίντιλαντ δεν είχε πολύ κόσμο στο γήπεδο, καθώς αυτά τα στοιχεία είναι που έδιωξαν τους υπολοίπους από την εξέδρα!

 

Το πρόβλημα στον Δικέφαλο είναι μεγάλο και όσοι έχουν θέσεις ευθύνης στην ΠΑΕ θα πρέπει να λάβουν τα μέτρα τους. Ήδη η διοίκηση έβαλε απέναντι τους κάφρους που ανάρτησαν το πανό για τους δολοφόνους του Άλκη, με τη θέση που πήρε για το θέμα το πρωί της Παρασκευής. Αλλά εδώ είναι και θέμα Πολιτείας να υπάρξει σχετική παρέμβαση, όχι μόνο της ΠΑΕ,

Αυτά τα ίδια στοιχεία, προφανώς, δεν είναι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και σε άλλα αθλήματα που επίσης κάνουν την εμφάνισή τους. Γιατί, πρακτικά δεν είναι ότι τους ενδιαφέρει το άθλημα, αλλά το μίσος που μπορεί να εκκολαφθεί όπου μαζεύεται κόσμος με κοινή αγάπη σε έναν σύλλογο. 

 

Τώρα περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί στο επόμενο παιχνίδι στην Τούμπα, καθώς "Τα περιθωριακά και τα κατάπτυστα πανό", αλλά και το "τσιφλίκι της τσάμπα μαγκιάς" πρέπει να φανούν την Κυριακή στο παιχνίδι με τον Ιωνικό αν έχουν πάει περίπατο.

 

Να πούμε και κάτι τελευταίο; Μόνο τυχαία δεν είναι η εισβολή που έγινε στο τέλος του αγώνα, έστω και για πανηγυρισμό, που δείχνει ότι η κατάσταση ειδικά στον ΠΑΟΚ αυτή την περίοδο θέλει πολύ μεγάλη προσοχή. Γιατί μπορούμε να σκεφτούμε αντίστοιχη είσοδο οπαδών, αυτών των συγκεκριμένων οπαδών που κρεμάνε τέτοια πανιά μάλιστα, μετά από μια ήττα από τον Ολυμπιακό...



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χωρίς αντίπαλο στην Ελλάδα - Ρίχνει χρήμα για τον... Λουτσέσκου ο Σαββίδης - "Εμφύλιος" για το πανό!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags