Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: Σε... κόντρα ο Σαββίδης με οργανωμένους του ΠΑΟΚ - Η πρώτη απόφαση που ανακοίνωσε για το πανό!
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-25 15:22:00

Σε... κόντρα ο Σαββίδης με οργανωμένους του ΠΑΟΚ - Η πρώτη απόφαση που ανακοίνωσε για το πανό!

Sportdog Team
Σε... κόντρα ο Σαββίδης με οργανωμένους του ΠΑΟΚ - Η πρώτη απόφαση που ανακοίνωσε για το πανό!

Στην ΠΑΕ αλλάζουν άμεσα τακτική και προχωρούν σε κινήσεις για να διώξουν από την Τούμπα όσους δεν θέλουν και δεν σέβονται την ιστορία του συλλόγου. Η πρώτη κίνηση για όσα απαράδεκτα έγιναν το βράδυ της Πέμπτης, ήταν να τους "κόψει" τα εισιτήρια.
 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΠΑΟΚ τις τελευταίες ώρες, μετά την κατακραυγή για το απαράδεκτο πανό που σηκώθηκε στο παιχνίδι με τη Μίντιλαντ και το οποίο έκανε... βόλτες στην Τούμπα χωρίς να παρέμβει κανείς από την ομάδα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ λοιπόν, αφού... έβγαλε στη σέντρα τους οπαδούς με διαρροή της νωρίς το πρωί, πριν από λίγο προχώρησε σε μία ακόμα κίνηση που δείχνει όσα θα ακολουθήσουν. Συγκεκριμένα, εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του κυριακάτικου αγώνα με τον Ιωνικό και ενώ έθεσε ανοιχτή διάθεση τους σε όλες τις θύρες του γηπέδου της Τούμπας, αυτό δεν ισχύει για τις θύρες 4 και 4Α.

Η ανακοίνωση έχει μια σημείωση που τονίζει: «Στις θύρες 4 & 4Α θα εισέλθουν μόνο οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας και δεν θα διατίθενται μεμονωμένα εισιτήρια». Πρόκειται για μία απόφαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που λήφθηκε χθες αργά το βράδυ έπειτα από μία σύσκεψη των ανθρώπων της.

Αυτή είναι η πρώτη επίσημη αντίδραση της ΠΑΕ για το πανό, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρξει και συνέχεια!

Όσο για τις τιμές στις υπόλοιπες θύρες…

Θύρα Τιμή

1 €30

2, 3 €25

5, 6 €15

7, 7A, 8 €10

VIP 3ου: €80

VIP 4ου: €80

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags