ΠΑΟΚ: Στη μεγάλη πρόκριση του Δικέφαλου επί της Μίντιλαντ, αλλά και στην παρουσία τού Αλέξανδρου Πασχαλάκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο sportdog o Κούλης Αποστολίδης.

 

Ο παλαίμαχος άσος, που έχει τιμήσει για χρόνια τη φανέλα της ομάδας, αναφέρθηκε ακόμα στο θέμα τού πανό που κρέμασε χθες μερίδα οπαδών τού Δικέφαλου και τόνισε την ανάγκη Πολιτεία και Σαββίδης να "τελειώσουν" από την ομάδα αυτή την μειοψηφία.

 

"Άδικες οι μομφές στον Πασχαλάκη - Ταχύτητα, αθλητικότητα, ένταση στον ΠΑΟΚ"

 

"Ήταν πολύ σημαντική πρόκριση για τον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή. Αγωνιστικά παρουσιάστηκε πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο δεν ήταν τόσο καλός. Ο αντίπαλος, παράλληλα, πίεσε γιατί έπρεπε να σκοράρει και κάπου εκεί ανησυχήσαμε", ανέφερε αρχικά ο παλαίμαχος άσος στο sportdog και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

 

"Οι αλλαγές που έγιναν δεν βοήθησαν, αλλά στο τέλος του ημιχρόνου και, κυρίως, στην παράταση ο ΠΑΟΚ πήρε τα ηνία. Στα πέναλτι παίζει ρόλο και η ψυχολογία, και η ικανότητα και η τύχη. Ευτυχώς και προκρίθηκε".

 

Ο Πασχαλάκης έχει ακούσει πολλά και φέτος, αλλά είναι γεγονός ότι εναντίον τής Μίντιλαντ ήταν πολύ καλός και, σε έναν βαθμό, έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του.

 

"Ο Πασχαλάκης στο συγκεκριμένο παιχνίδι βοήθησε κατά τη διάρκειά του, αλλά το έκανε και στα πέναλτι. Είναι πολύ καλός τερματοφύλακας, άδικες είναι οι μομφές που δέχεται, έχει μια-δύο αδυναμίες (κυρίως στις εξόδους και τις μεταβιβάσεις) αλλά αντικειμενικά αν δει κάποιος την καριέρα του στην ομάδα, έχει βοηθήσει πολύ τα χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα. Αλλά ας μην μένουμε σε πρόσωπα, η πρόκριση είναι συνολική, ομαδική, έχει παίκτες με προσωπικότητες και ας είναι σε μια άλφα ηλικία. Το ευχάριστο είναι ότι πέρα από τις προσωπικότητες και την εμπειρία που υπάρχει, το τελευταίο διάστημα η ομάδα πρόσθεσε ταχύτητα, αθλητικότητα, ένταση με τους παίκτες που προστέθηκαν στην ομάδα τελευταία (Τσιγγάρας, Λύραντζης, Φελίπε Σοάρες, Σάστρε).

 

 

"Απαράδεκτο το πανό στην Τούμπα - Να τους τελειώσει ο Σαββίδης - Ειδικό βάρος ο Ιβάν"

 

Ποια είναι η άποψη που έχετε για το πανό που αναρτήθηκε από μερίδα οπαδών στην Τουμπα; Πήρε θέση η ΠΑΕ (έστω και κάπως καθυστερημένα), ενώ ασχολήθηκε και ο εισαγγελέας με το θέμα.

 

"Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι απαράδεκτο, κατακριτέο και αυτή η μικρή μειοψηφία κάνει κακό και στους συνδέσμους οπαδών αλλά και στην ομάδα. Τώρα με τα μέτρα της Πολιτείας αλλά με μέτρα και τις ενέργειες που οφείλει να κάνει ΠΑΕ, αυτή η μειοψηφία πρέπει να καθαρίσει και θα καθαρίσει. Η τεράστια πλειοψηφία του ΠΑΟΚ δεν συμφωνεί με τέτοια μηνύματα και πρακτικές".

 

Πιστεύετε δηλαδή ότι μπορεί να "τελειώσει" αυτή την μερίδα των οπαδών ο Σαββίδης και η Πολιτεία;

 

"Στον ΠΑΟΚ πρέπει να ασχοληθούν στα σοβαρά με αυτό το θέμα, αν και ανάλογη κατάσταση υπάρχει σε όλους τους συλλόγους. Είναι θέμα της Πολιτείας που παίρνει αυστηρά μέτρα και θεωρώ ότι θα βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά και ο Σαββίδης (ο ίδιος ο Σαββίδης, όχι στελέχη της ΠΑΕ που δεν έχουν το δικό του, ειδικό βάρος), πρέπει να τους εξαλείψει. Είναι ευκαιρία τώρα, πρέπει να τελειώνουμε με όλο αυτό".



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε... κόντρα ο Σαββίδης με οργανωμένους του ΠΑΟΚ - Η πρώτη απόφαση που ανακοίνωσε για το πανό!