Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τρίβει τα χέρια για τη "μεταγραφή" ο Λουτσέσκου
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-27 14:15:00

Τζάμπα η καλύτερη… μεταγραφή του ΠΑΟΚ - Βρήκε το "λαχείο" ο Λουτσέσκου - Αλλαγή πλάνων!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τζάμπα η καλύτερη… μεταγραφή του ΠΑΟΚ - Βρήκε το "λαχείο" ο Λουτσέσκου - Αλλαγή πλάνων!

Ποιος αλλάζει τον σχεδιασμό ενόψει καλοκαιριού στον Δικέφαλο; Ο παίκτης που κερδίζει πόντους και φανέλα βασικού και γιατί μπορεί να τα φέρει όλα τούμπα μέχρι το τέλος της σεζόν.
 

ΠΑΟΚ: Πολύ καλή παρουσία εναντίον της Μίντιλαντ είχε ο Τσόλακ, που πήρε φανέλα βασικού από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ενώ δεν είναι τυχαίο που ο Ρουμάνος τεχνικός τον εμπιστεύτηκε για να εκτελέσει το πρώτο πέναλτι εναντίον των Δανών.

Γιατί και σημειολογικά έχει μεγάλη σημασία ποιος θα εκτελέσει το πρώτο πέναλτι, αλλά και πρακτικά: Είναι η εκτέλεση που δεν πρέπει να χαθεί με τίποτα! Ο Τσόλακ τα κατάφερε και δείχνει ότι το μέλλον του μπορεί να είναι διαφορετικό στην ομάδα από ο,τι είχαν βιαστεί να προβλέψουν κάποιοι.

Ειδικά από τη στιγμή που ο Άκπομ έχει μυϊκό πρόβλημα και, τώρα, υπάρχουν μόνο οι Τσόλακ, Κούτσιας, αλλά και ο Ολιβέιρα που κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον θα επιστρέψει.

Σε κάθε περίπτωση ο Κροάτης δείχνει ότι είναι μια έξτρα μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ, σε μια θέση που ο Δικέφαλος πρέπει να αρχίσει να παίρνει μαζικά γκολ από τους επιθετικούς του. Που φέτος, μέχρι στιγμής, του έχουν λείψει αυτά τα μαζικά γκολ.

Μένει να δούμε πώς θα τον αξιοποιήσει στη συνέχεια ο Λουτσέσκου, αλλά ας μην τρελαθούμε κιόλας: Όντως είναι παλιάς κοπής φορ ο Τσόλακ, στατικός στην περιοχή κ.λπ., αλλά δεν παύει να είναι ένας παίκτης που αποδεδειγμένα ξέρει πώς να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα...

Αν μάλιστα ο Κροάτης συνεχίσει να παίζει καλά και να σκοράρει στα επόμενα, δύσκολα και σημαντικά παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, δεν αποκλείεται να αλλάξουν τα δεδομένα ενόψει καλοκαιριού. Με έναν καλό Τσόλακ και τον Ολιβέιρα μαζί, ο Δικέφαλος δεν θα χρειαστεί να ψάξει για επιθετικό στη μεταγραφική αγορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μπαμ" με Σαββίδη στον ΠΑΟΚ - Ενοχλημένος ο Ιβάν - Απογοήτευση για τους...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags