Facebook Pixel Γιούργκεν Κλοπ: Φοβερές ατάκες Κλοπ για τον πόλεμο στην Ουκρανία - Δεν θέλει ούτε να λέει το όνομα του Πούτιν (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-28 17:31:00

Φοβερές ατάκες Κλοπ για τον πόλεμο στην Ουκρανία - Δεν θέλει ούτε να λέει το όνομα του Πούτιν (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες Κλοπ για τον πόλεμο στην Ουκρανία - Δεν θέλει ούτε να λέει το όνομα του Πούτιν (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γερμανός τεχνικός των Κόκκινων μπορεί να ήταν... μεθυσμένος μετά τη νίκη της ομάδας του στον τελικό του Λιγκ Καπ όμως δεν άφησε στην άκρη τα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία τις τελευταίες μέρες.

Γιούργκεν Κλοπ: Η Λίβερπουλ ήταν μεγάλη νικήτρια του Λιγκ Καπ μετά από έναν δραματικό τελικό απέναντι στην Τσέλσι που κρίθηκε στα πέναλτι, με τον Γερμανό τεχνικό μετά τους έξαλλους πανηγυρισμούς να μιλάει για την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία χαρακτηρίζοντας  τη σύρραξη ως «τον πόλεμο ενός πολύ κακού ανθρώπου», αναφερόμενος στον Βλαντιμίρ Πούτιν.

«Είναι ακατανόητο για εμένα. Είμαι 54 ετών, σχεδόν 55 και δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένας ενήλικας βάζει ολόκληρο τον κόσμο σε αυτή την κατάσταση, ειδικά τους ανθρώπους στην Ουκρανία. Γνωρίζω πολλούς Ουκρανούς, όπως και Ρώσους. Προφανώς δεν το κάνουν εκείνοι, πρόκειται για τον πόλεμο ενός πολύ κακού ανθρώπου. Πρέπει να δείξουμε αλληλεγγύη, όπως σε όλες τις δύσκολες στιγμές. Από όταν ξεκίνησε όλο αυτό είμαστε όλοι μόνιμα στο τηλέφωνο. Πρώην παίκτες μου πιθανότατα είναι στον πόλεμο τώρα», είπε ο Γιούργκεν Κλοπ.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags