Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Έξαλλος ο Σαββίδης, αναλαμβάνει δράση - Γύρισαν την πλάτη στην ομάδα - Τους "τελειώνει" από Τούμπα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-28 19:20:00

Έξαλλος ο Σαββίδης, αναλαμβάνει δράση - Γύρισαν την πλάτη στην ομάδα - Τους "τελειώνει" από Τούμπα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Έξαλλος ο Σαββίδης, αναλαμβάνει δράση - Γύρισαν την πλάτη στην ομάδα - Τους "τελειώνει" από Τούμπα!

Ηχηρό μήνυμα του κόσμου, "κλείνει" τη Θύρα 4 και διώχνει κόσμο! Ανησυχία στον Δικέφαλο για όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Ιωνικό και τις αντιδράσεις του κόμου. Ποιος δεν έκανε τη δουλειά του και η βοήθεια που περιμένει η διοίκηση από τους οργανωμένους.

Έντονος προβληματισμός υπάρχει το τελευταίο 24ωρο στον ΠΑΟΚ και δεν αφορά μόνο τη νέα γκέλα στο πρωτάθλημα, αλλά και την εικόνα που υπήρχε στις εξέδρες της Τούμπας στο παιχνίδι με τον Ιωνικό.

Οι άνθρωποι του συλλόγου πραγματικά... σοκαρίστηκαν βλέποντας στο γήπεδο μόλις 3.000 θεατές την Κυριακή το απόγευμα, καθώς περίμεναν μεγαλύτερη προσέλευση, λίγα μόλις 24ωρα μετά τον ευρωπαϊκό θρίαμβο και την πρόκριση στα πέναλτι απέναντι στην Μίντιλαντ.

Ωστόσο, οι προσδοκίες τους διαψεύστηκαν κατηγορηματικά και για αυτό υπάρχει προβληματισμός στη διοίκηση, αφού αντιλαμβάνονται ότι υπάρχει πρόβλημα και... γκρίνια. Όχι μόνο για το γεγονός ότι ο Δικέφαλος έχει μείνει πολύ πίσω πλέον από τον Ολυμπιακό και έχει απωλέσει οριστικά τις ελπίδες του για το φετινό πρωτάθλημα, αλλά και για όσα έγιναν την περασμένη Πέμπτη στο γήπεδο.

Προφανώς αναφερόμαστε στο εμετικό πανό περί... λευτεριάς για όσους βρίσκονται στη φυλακή για τη δολοφονία του Άλκη, το οποίο όχι μόνο κάποιοι οπαδοί δεν ντράπηκαν να το σηκώσουν στην Τούμπα, αλλά το έκαναν και «βόλτες» στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του ευρωπαϊκού αγώνα. Δεν είναι τυχαίο πως στην έναρξη το κρέμασαν στην κεντρική θύρα και στο φινάλε το έβαλαν στη Θύρα 4 για να φαίνεται στην κάμερα, όταν θα εκτελούσαν τα πέναλτι.

Η ΠΑΕ λοιπόν, φαίνεται πως πληρώνει τα λάθη της, καθώς τα στελέχη της διοίκησης δεν πήραν το ρίσκο να το κατεβάσουν, φοβούμενοι επεισόδια και αντιδράσεις, κίνηση που φαίνεται ότι προκάλεσε αρνητικά αποτέλεσμα. Η πλειοψηφία άλλωστε των φιλάθλων του ΠΑΟΚ δεν έχει «άρρωστα μυαλά» και προφανώς διαφωνούσε εξαρχής με το εμετικό πανό και θα στήριζε απόλυτα όποιον έκανε την κίνηση να το κατεβάσει. Όσοι όμως φοβήθηκαν, την Κυριακή έλαβαν και το μήνυμα δυσαρέσκειας που υπάρχει!

Πλέον, η κατάσταση έχει ζορίσει και ο Ιβάν Σαββίδης καλείται να βγει μπροστά και για ακόμα μία φορά να... καθαρίσει για λάθη άλλων. Οφείλει να στείλει το μήνυμα και να δείξει ότι η απόφαση να «καθαρίσει» η εξέδρα του ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο... λόγια, αλλά και πράξεις. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο πως για το παιχνίδι με τον Ιωνικό δεν βγήκαν εισιτήρια στην Θύρα 4. Ήταν το πρώτο μήνυμα στους οργανωμένους και εάν δεν βοηθήσουν και οι σύνδεσμοι ώστε να... εκδιωχθούν άνθρωποι με «προβληματικά μυαλά» από το γήπεδο, τότε θα βρουν απέναντί τους τον μεγαλομέτοχο του συλλόγου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χοντρό θέμα στον ΠΑΟΚ με τον πόλεμο στην Ουκρανία - Στον... αέρα ο Σαββίδης μετά τις αποφάσεις

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags