Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Ο μικρός που... τρέλανε τον Μαρτίνς - Παίρνει φανέλα βασικού στο Λιμάνι - Ανατροπή με Φορτούνη!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-01 10:00:00

Ο μικρός που... τρέλανε τον Μαρτίνς - Παίρνει φανέλα βασικού στο Λιμάνι - Ανατροπή με Φορτούνη!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ο μικρός που... τρέλανε τον Μαρτίνς - Παίρνει φανέλα βασικού στο Λιμάνι - Ανατροπή με Φορτούνη!

Ποιο ταλέντο δίνει τεστ ήδη ενόψει καλοκαιριού και επόμενης σεζόν; Ο Πορτογάλος κόουτς έχει ξεκινήσει να δουλεύει την ομάδα του και για του χρόνου και στα επόμενα ματς θα δώσει χρόνο συμμετοχής και σε αρκετούς νεαρούς που βρίσκονται στο ρόστερ. Ποιον έχει ξεχωρίσει και τι γίνεται με τον Κώστα Φορτούνη.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε πικρό αποκλεισμό από τη συνέχεια του Europa League, μπόρεσε όμως να βγάλει αντίδραση απέναντι στον ΟΦΗ και πήρε τη νίκη με 2-0. Ουσιαστικά οι Ερυθρόλευκοι εξασφάλισαν τον τίτλο με το τρίποντο αυτό, αφού η γκέλα του ΠΑΟΚ (1-1 με Ιωνικό) τους έφερε στο +13, διαφορά που φαντάζει απίθανο να καλυφθεί στα πλέι οφ.

Πλέον ο Ολυμπιακός επικεντρώνεται πρώτον στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και δεύτερον στον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν. Εκτός του απαραίτητου χρόνου ξεκούρασης για τους επιβαρυμένους παίκτες, ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε να κάνει 7 αλλαγές στην ενδεκάδα για ΟΦΗ μετά την Αταλάντα ώστε να δώσει ευκαιρίες σε νέους ποδοσφαιριστές.

Τα εύσημα για την εμφάνισή του κέρδισε ο Φώτης Κίτσος, ένας ταχυδυναμικός και αναμφίβολα ταλαντούχος αριστερός μπακ, που πολλοί έχουν ήδη βιαστεί να βαφτίσουν ως "νέο Τσιμίκα". Σαφώς και έχει προοπτικές ο μικρός, μπορούμε να πούμε ότι θυμίζει αρκετά τον Τσιμίκα σε στυλ παιχνιδιού, όμως είναι πολύ νωρίς ακόμα για τέτοιου τύπου συγκρίσεις.

Σε κάθε περίπτωση, ο Μαρτίνς δείχνει εμπράκτως ότι πιστεύει πολύ στον 18χρονο πλάγιο μπακ και σίγουρα θα πάρει κι άλλες ευκαιρίες μέχρι το φινάλε της σεζόν. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με άλλους παίκτες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα, προκειμένου το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού να αποκτήσει ξεκάθαρη εικόνα για το ποιοι αξίζουν μια θέση στο ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κώστας Φορτούνης θα μπει άμεσα στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος βλέπει τη σκληρή δουλειά που κάνει ο Τρικαλινός άσος στις προπονήσεις, αλλά και τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού Β'.

Ο Φορτούνης λοιπόν, παρότι δεν υπολογιζόταν για τόσο γρήγορα, είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στην αποστολή για το εξ' αναβολής ματς της Τετάρτης (2/3) με τον Αστέρα Τρίπολης. Όμως ακόμα κι αν αυτο δεν συμβεί, είναι δεδομένο πως η μεγάλη επιστροφή του δεν θα αργήσει. Ο δεύτερος σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο δεν πτόησε τον διεθνή παίκτη, αντιθέτως ο "Φόρτου" εμφανίζεται πιο "πεινασμένος" από ποτέ και αποφασισμένος να επανέλθει στη βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού την επόμενη αγωνιστική χρονιά.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με Καρβάλιο δε θα... λείπει ο Φορτούνης - Ένα μοντέρνο 10αρι - Τι να πει κανείς για τον Λουτσέσκου! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags