Facebook Pixel ΑΕΚ: Τέλος ο Γιαννίκης από την ΑΕΚ - Αυτός θα είναι επόμενος προπονητής - Απόφαση Μελισσανίδη!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-01 15:18:00

Τέλος ο Γιαννίκης από την ΑΕΚ - Αυτός θα είναι επόμενος προπονητής - Απόφαση Μελισσανίδη!

Sportdog Team
Τέλος ο Γιαννίκης από την ΑΕΚ - Αυτός θα είναι επόμενος προπονητής - Απόφαση Μελισσανίδη!

Ραγδαίες εξελίξεις στην Ένωση πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας προπονητής αποτελεί πλέον παρελθόν και ήδη ανακοινώθηκε ο προσωρινός διάδοχός του.

Παρελθόν αποτελεί από την ΑΕΚ ο Αργύρης Γιαννίκης, ο οποίος μετά από πέντε μήνες στα Σπάτα, αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έλαβε την απόφαση να προχωρήσει σε άμεση αντικατάσταση του Ελληνα τεχνικού, ο οποίος δεν μπορούσε να αντιστρέψει το εις βάρος του κλίμα μετά τις συνεχόμενες αγωνιστικές αποτυχίες της ομάδας, ενώ όπως σας ενημέρωσε το Sportdog.gr και το κλίμα στα αποδυτήρια ήταν πλέον πολύ βαρύ εναντίον του.

 

Το μεσημέρι της Τρίτης λοιπόν, ανακοινώθηκε και επίσημα η λήξη της συνεργασίας της ΑΕΚ με τον Γιαννίκη, ενώ όπως έγινε γνωστό χρέη υπηρεσιακού προπονητή αναλαμβάνει πλέον ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος με βοηθό του τον Ηλία Κυριακίδη. Αυτό θα είναι το δίδυμο που θα κάτσει στον πάγκο και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει: 

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Αργύρη Γιαννίκη, τον ευχαριστεί για τους πέντε μήνες στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας και εύχεται στον Έλληνα προπονητή κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Χρέη υπηρεσιακού τεχνικού της ομάδας μας αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα προπονητής της ΑΕΚ Β, Σωκράτης Οφρυδόπουλος, με συνεργάτη του τον Ηλία Κυριακίδη. 

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλος αντίπαλος για ΑΕΚ - Συμβόλαιο 13 εκατ. σε Σάντος - Ο Δώνης... βρήκε δουλειά σε Ουζουνίδη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags